Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη

11:16 20/4/2020 - Πηγή: iPop

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και λίγες μέρες με πολλά να έχουν ακουστεί για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου λίγο πριν την Ανάσταση, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα, αφού υπέστη οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Τέλος στις φημολογίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη αποφάσισε να βάλει ο Ανδρέας Γεωργίου, ανεβάζοντας ένα Instagram Story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας αναλυτικά για το τι συνέβη στον συνάδελφό του και ηθοποιό Γιώργο Παρτσαλάκη, καθώς και αναφέροντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υγεία του.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Γεωργίου, ο συνάδελφός του Γιώργος Παρτσαλάκης νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, αφού αισθάνθηκε μια ενόχληση στο στήθος. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν έχει κανέναν πόνο κι είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να πάρει και εξιτήριο, όπως τόνισε ο Ανδρέας Γεωργίου για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη.

Στο Instagram Story με μια φωτογραφία του μαζί με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε αναλυτικά:

«Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο Παρτσαλάκη είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μας νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον. Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε στεφανιογράφημα, και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ!»

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει συνεργαστεί με τον επίσης ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου στις σειρές του, αφού πρωταγωνιστούσε στις δύο σειρές “Τατουάζ” και “8 λέξεις”, σειρές με μεγάλη επιτυχία και απήχηση από τον κόσμο.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του | Video 

Διαβάστε ακόμα:

Η σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου δημοσίευσε την πιο τρυφερή τους φωτογραφία!

 Photo: Instagram/ giorgos_partsalakis_official

Το άρθρο Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα