Άνδρας Ζυγός: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν μπλέξεις μαζί του!

16:27 8/10/2020 - Πηγή: iPop

Έμπλεξες ή ετοιμάζεσαι να μπλέξεις με έναν άνδρα Ζυγό; Θέλεις να μάθεις εάν η πρώτη σου εντύπωση είναι και η σωστή; Ο άνδρας Ζυγός έχει μερικά χαρακτηριστικά που θα ερωτευτείς κατευθείαν και κάποια άλλα που θα σε κάνουν να θέλεις να το βάλεις στα πόδια!

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπεις…

Έχει και άλλη μία σκοτεινή πλευρά επιθετικότητας, πείσματος και του αρέσει να ξεκινά καυγάδες συνέχεια. Μερικές φορές πέφτει σε κατάθλιψη και τον χαρακτηρίζει αστάθεια. Τον περισσότερο χρόνο προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στα σκαμπανεβάσματα

της διάθεσής του. Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι ο φιλικός τύπος που χαμογελά συνέχεια, ακόμα και όταν είναι θυμωμένος ή στεναχωρημένος.

Η φωνή του είναι πάντα ευγενική και ήρεμη

Πάντα φροντίζει και χτενίζει τα μαλλιά του, σαν να βγήκε από κομμωτήριο. Οι περισσότεροι άντρες Ζυγοί είναι όμορφοι, και ακόμα και οι όχι τόσο ελκυστικοί, φαίνονται όμορφοι. Όταν χαμογελά, φωτίζει τόσο πολύ που όλος ο κόσμος χαμογελά μαζί του. Όταν η διάθεσή του είναι ισορροπημένη, είναι ο τύπος του άντρα που θέλετε να είστε μαζί του.

Ο άνδρας Ζυγός συμμετέχει σε διαπληκτισμούς

Όταν όμως δεν είναι στα πολύ καλά του, του αρέσει να κάνει τους ανθρώπους να μαλώνουν και εκείνος να παρακολουθεί για διασκέδαση. Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτός εκείνος που θα σας συμφιλιώσει και θα ξεκαθαρίσει τη κατάσταση.

BRIANA MORRISON/STOCKSY

Οι άντρες Ζυγοί είναι τεμπέληδες από τη φύση τους. Ύστερα από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, του αρέσει να κάθετε και να χαζεύει από το παράθυρο ή να διαβάζει. Του αρέσει να βρίσκεται στον δικό του κόσμο. Αφού επαναφορτίσει τις μπαταρίες του, γίνεται ξανά εκείνος ο ενεργητικός άντρας, έτοιμος να σας βγάλει το βράδυ έξω. Ο άντρας Ζυγός συνήθως δεν κάνει τίποτα σοκαριστικό ή περίεργο για να τον προσέξουν. Του αρέσει να εναρμονίζεται με το περιβάλλον, αλλά αν τον παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε πως διαφέρει.

Πριν επιλέξεις τον σύντροφο ζωής, προσοχή σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά!

Πάντα υπάρχει κάτι πάνω του που δεν του επιτρέπει να χάνεται στο πλήθος!

Είναι ευθύς. Είναι προσεκτικός και ασχολείται με τις λεπτομέρειες. Θα ξοδέψει περισσότερο χρόνο για να κάνει τα πάντα σωστά, αντί να επιστρέψει αργότερα για να διορθώσει καταστάσεις. Σιχαίνεται τους ανθρώπους που υπερβάλλουν. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που ντύνονται υπερβολικά ή που προσπαθούν να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής. Του αρέσει να διαβάζει. Του αρέσουν τα ποιήματα και λατρεύει την τέχνη. Όταν δουλεύει, φτάνει σε τρελά επίπεδα, αλλά μετά τη δουλειά επιστρέφει στην απαλή και ρομαντική μουσική και φέρεται ευγενικά.

Του αρέσει να δίνει συμβουλές και συνήθως είναι σωστές.

Αν τον ερωτευτείς, θα μείνεις για πάντα κολλημένη στον… ιστό του. Αν θελήσεις να χωρίσεις μαζί του, θα σου δώσει ένα εκατομμύριο τρόπους για να σε πείσει να μείνεις μαζί του και δεν θα μπορείς να τον σταματήσεις με τίποτα. Αφού σε πείσει να μείνεις, ή ύστερα από έναν τεράστιο τσακωμό, θα είναι τόσο γλυκός, σαν να μην έχει πληγώσει ποτέ τα συναισθήματά σου.

Έχει τον δικό του τρόπο για να κερδίζει τη καρδιά μιας γυναίκας. Μόλις εκείνη θα πει το ναι, θα καθίσει και θα αναρωτηθεί αν πρέπει να συνεχίσει ή όχι. Όταν ήταν έφηβος, το πιθανότερο είναι να είχε πολλές γυναίκες φίλες καθώς δεν μπορεί να διαχωρίσει ξεκάθαρα την φίλη από τη φιλενάδα.

Θα ελέγχει συνεχώς αν η σχέση του είναι συμβατή ή όχι

Είναι σχετικά ρομαντικός άντρας. Σπάνια μπορεί να καταλάβει τα συναισθήματα των άλλων. Δεν μπορεί να καταλάβει αν είσαι δυστυχισμένη. Δεν μπορεί να καταλάβει τι είπε λάθος. Αν θέλεις να γίνει σύντροφός σου, να είσαι προετοιμασμένη για αυτό.

Ένα όχι και τόσο όμορφο κορίτσι χωρίς ιδιαίτερο μυαλό δεν είναι ο τύπος του.

Όλες οι γυναίκες μπορούν να ζητήσουν τη βοήθειά του, και θα χαρεί να βοηθήσει.

Του αρέσει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που την έχει γνωρίσει αρχικά σαν φίλη!

Αν τον θέλεις, θα πρέπει να σου αρέσουν τα ίδια πράγματα που αρέσουν σε εκείνον. Προτιμά μία όμορφη και ευγενική γυναίκα από μία όχι τόσο όμορφη αλλά πανέξυπνη. Θα πρέπει να καταλαβαίνεις τη διάθεσή του καθώς θα αλλάζει συνεχώς. Είναι σχετικά κλειστός άνθρωπος, έτσι όταν χρειάζεται να μένει μόνος, θα πρέπει να του δίνετε το χώρο του.

Ο άνδρας Ζυγός δεν είναι εύκολη περίπτωση, αλλά σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τον γνωρίσεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Πηγή: oroskopos.tv

Το άρθρο Άνδρας Ζυγός: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν μπλέξεις μαζί του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα