Ανατριχιαστικό το video της δολοφονίας του 22χρονου | Προσοχή σκληρές εικόνες

13:15 12/7/2017 - Πηγή: iPop

Δόθηκε στη δημοσιότητα το 15λεπτο βίντεο της άγριας δολοφονίας του Αμερικανού στη Ζάκυνθο. Μέσα στο βίντεο παρουσιάζονται σκληρές εικόνες. Δεν χρειάστηκαν περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό.

Το βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος που ανήκε σε μαγαζί που βρισκόταν κοντά στην περιοχή του εγκλήματος, στο Λαγανά της Ζακύνθου.

Οι σκηνές που παρουσιάζει το βίντεο είναι σκληρές και προσκαλούν οργή. Ο νεαρός τρέχει να γλιτώσει από αυτούς που τον κυνηγούν αλλά μια κλωτσιά τον ρίχνει στο έδαφος. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αρχίζουν να τον χτυπούν αλύπητα.

Τα χτυπήματα τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι έγιναν η αιτία να χάσει ο άτυχος Αμερικανός, Bakari Henderson, τη ζωή του. Ο νεαρός δεν φαίνεται να μπορεί να αντισταθεί ούτε στο ελάχιστο. Οι διώκτες του τον χτυπούν με μανία χωρίς σταματημό.

Όταν οι δράστες αντιλαμβάνονται πως ο νεαρός είναι αναίσθητος και αίματα τρέχουν από το πρόσωπο του σταματούν να τον χτυπούν. Κοπέλες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της συμπλοκής και παρακολουθούν τι συμβαίνει προσπαθούν να σταματήσουν τους θύτες του εγκλήματος. Άλλες κοιτούν σαστισμένες και άλλες έχουν ξεσπάσει σε κλάματα μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που συμβαίνει.

Ο Bakari είναι πεσμένος στο έδαφος και αναίσθητος, δεν δείχνει κανένα σημάδι ζωής. Ένας άντρας του κάνει μαλάξεις προσπαθώντας να τον συνεφέρει αλλά είναι μάταιο. Το ασθενοφόρο καταφτάνει μέσα στα επόμενα λεπτά για να παραλάβει το νέο ο οποίος όμως πλέον δεν ζει.

Έπειτα από αυτό σιγά σιγά το πλήθος φεύγει προς διάφορες κατευθύνσεις. Ορισμένοι προσπαθούν να εξηγήσουν πως συνέβη το περιστατικό σε δύο κοπέλες. Περιγράφουν τα σκληρά γεγονότα και τις κλωτσιές που «έπεφταν σύννεφο».

Το σημείο μετά από λίγο είναι άδειο. Το μόνο που αποδεικνύει ότι στο συγκεκριμένο σημείο έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα είναι το αίμα του νεαρού στο δρόμο.

Η εκδοχή του Σέρβου πορτιέρη
Ο Σέρβος πορτιέρης δίνει την δική του εκδοχή για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα γεγονότα η οποία βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με τα λεγόμενα του δικηγόρου του κ. Θανάση Τάρτη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σέρβου εκείνο το βράδυ το μαγαζί είχε κόσμο. Η κοπέλα, σερβικής καταγωγής, κανονικά εργαζόταν στο μαγαζί όμως εκείνη τη μέρα είχε ρεπό. Ήταν παρέα με τους 4 Αμερικανούς στην παρέα τον οποίων ήταν και το θύμα. Το βράδυ κυλούσε ομαλά. Στο μαγαζί εκείνο το βράδυ υπήρχαν αρκετοί Σέρβοι. Το θύμα τσακώθηκε με έναν από αυτούς ο οποίος γύρισε και είπε στην κοπέλα «Τι πας και κάνεις παρέα με τους Αμερικανούς». Τότε άρχισε η μεγάλη φασαρία. Πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος πορτιέρης αναφέρει στο protothema.gr:

Η κοπέλα πήγε να τους χωρίσει και το θύμα κατά λάθος τη χτύπησε με τον αγκώνα του και έτρεχαν αίματα από την κοπέλα. Τότε ήρθε να μου ζητήσει βοήθεια και εγώ έτρεξα να τους χωρίσω. Το θύμα πρέπει να είχε πιει, δεν ξέρω πόσο. Πήρε ένα τασάκι και μου το πέταξε γεγονός που το μαρτυρούν πολλοί που βρίσκονταν στο μαγαζί και το είδαν.

Ο Σέρβος καταγγέλλει πως το θύμα του επιτέθηκε με ένα μπουκάλι. Στη συνέχεια περιγράφει πως τον χτύπησε μονάχα στο σώμα δύο τρεις φορές και του έριξε μία μόνο γροθιά στο πρόσωπο. Όταν πλέον είχε φύγει του επιτέθηκε ένας όχλος Σέρβων και τον χτυπούσε ανελέητα αλλά ο ίδιος δεν συμμετείχε.

Προσοχή σκληρές εικόνες

The post Ανατριχιαστικό το video της δολοφονίας του 22χρονου | Προσοχή| Προσοχή σκληρές εικόνες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα