Ανατριχιαστικές εικόνες από χθεσινά επεισόδια: Οπαδός του ΠΑΟΚ μαχαιρώνει και πατάει στο κεφάλι οπαδό της ΑΕΚ(Pics)

15:39 7/5/2017 - Πηγή: iPop

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το σιγά σιγά το φως τη δημοσιότητας σχετικά με τα χθεσινά τρομερά επεισόδια που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Οι φωτογραφίες όμως που βλέπετε αποδεικνύουν πως τα χθεσινά δεν ήταν από τα συνηθισμένα επεισόδια καθώς τελείως απροκάλυπτα, οπαδός

του ΠΑΟΚ είχε βγάλει μαχαίρι και στην κυριολεξία «όποιον πάρει ο χάρος».

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ο χούλιγκαν του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στην «πρώτη γραμμή» των επεισοδίων έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε στο πόδι χούλιγκαν της ΑΕΚ που βρισκόνταν απέναντί του στα πρωτοφανή επεισόδια.

Η μανία όμως του δράστη δεν τελείωσε εκεί, αφού όπως βλέπετε στα καρέ των φωτογραφιών, αφού είδε πως ο αντίπαλος οπαδός έπεσε από το χτύπημα του μαχαιριού, έσπευσε να τον πατήσει στο κεφάλι προκειμένου να τον αποτελειώσει.

Η αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση του συγκεκριμένου οπαδού ενώ έχει προχωρήσει σε 21 προσαγωγές και 4 συλλήψεις. Από τα χθεσινά επεισόδια διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Βόλου 15 άτομα, με 4 εξ’ αυτών να μην έχουν πάρει εξιτήριο ακόμα χωρίς ωστόσο να διατρέχουν κίνδυνο για την ζωή τους.

Photos/Πηγή: sportfm.gr

The post Ανατριχιαστικές εικόνες από χθεσινά επεισόδια: Οπαδός του ΠΑΟΚ μαχαιρώνει και πατάει στο κεφάλι οπαδό της ΑΕΚ(Pics) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα