5o Sail for Pink στην παραλία Θεσσαλονίκης: O καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους | Photos

12:31 7/5/2017 - Πηγή: iPop
| Photos

Η παραλία της Θεσσαλονίκης έγινε ροζ για το 5ο Sail for Pink, την κινητοποίηση για τη στήριξη του καρκίνου του μαστού. Με το σύνθημα «Ανοίγουμε πανιά στη ζωή!», ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης

διοργανώνει την εκστρατεία «Sail for Pink».

Για τη διοργάνωση συνεργάζονται όλοι οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι της πόλης, η ένωση ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, οι σχολές ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας, με απώτερο σκοπό την υλοποίηση ενός μοναδικού ιστιοπλοϊκού event στο Θερμαϊκό κόλπο. Φορείς, οργανισμοί, εταιρείες, ιστιοπλοϊκοί όμιλοι, ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, σύλλογοι, ενώσεις, επαγγελματίες, εθελοντές και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι δίνουν το παρών στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας και η παράλληλη Πορεία Ελπίδας πραγματοποιούνται σήμερα, Κυριακή 7 Μαΐου 2017, με την πορεία να έχει ξεκινήσει από το Μέγαρο Μουσικής απ’ τις 11:00 το πρωί.

Η Αθηνά Γιαννοπούλου, πρόεδρος του συλλόγου για τον καρκίνο του μαστού «ΑΕΛΙΑ» που συμμετέχει στο 5o Sail for Pink, μίλησε στο iPop.gr:

Ο στόχος και ο αγώνας για τον καρκίνο του μαστού είναι κοινός και μόνο απ’ τη συνεργασία μπορούμε να παλέψουμε και να νικήσουμε. Είμαστε εδώ ως σύλλογος σε στεριά και στη θάλασσα με το σκάφος μας. Ελπίζουμε πραγματικά να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Είμαστε πολύ χαρούμενες και συγκινημένες

Όσον αφορά την ανταπόκριση του κόσμου, η κα Γιαννοπούλου τονίζει πως υπάρχουν νέα παιδιά, άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, αθλητές, μουσικά συγκροτήματα… «Πρόκειται για μια κινητοποίηση που στέλνει το νόημα ότι ο καρκίνος του μαστού αφορά όλους».

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η ΑΕΛΙΑ με τη σημερινή συμμετοχή της στο Sail for Pink;

Η ΑΕΛΙΑ σαν σύλλογος έχει αρχικά: Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση. Το μήνυμά μας εμπεριέχει όσα πρέπει να κάνουμε όχι μόνο για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και γενικότερα όσα χρειάζεται να κάνουμε σαν κοινωνία κι έχουμε ως συλλογική ευθύνη

The post 5o Sail for Pink στην παραλία Θεσσαλονίκης: O καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα