Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του The Voice | Όλες οι λεπτομέρειες

20:16 25/9/2019 - Πηγή: iPop

Αφού πέρασε από 40 κύματα, ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του The Voice! Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο το μουσικό show; Η επίσημη ανακοίνωση!

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα του The Voice;

Όπως ανακοινώθηκε πλέον κι επίσημα, παρουσιαστές θα είναι ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα, που με το δικό τους μοναδικό στιλ θα στηρίζουν τους υποψήφιους τραγουδιστές

View this post on Instagram

✨Cheers to new beginnings✨ @giorgoslianoss @chrismpo #Backstage #TheVoiceGR #SkaitvGR #OloiStonSkai

A

post shared by The Voice | Όλεςof Greece (@thevoiceofgreece) on Sep 24, 2019 at 3:30am PDT

Η πρεμιέρα του The Voice Greece, το οποίο επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ, είναι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21.00.  

Ανανεωμένο, φρέσκο, γεμάτο ενέργεια και ωραίες φωνές έρχεται για να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό. Οι τέσσερις κριτές είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους στις καρέκλες. Η κριτική επιτροπή υποδέχεται με χαρά την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που έρχεται να προστεθεί στην ήδη αγαπημένη παρέα των Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου, και Σάκη Ρουβά.  

Οι τέσσερις coaches είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί και να διεκδικήσουν την καλύτερη φωνή για την ομάδα τους.

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή της απ’ το μουσικό show η Λάουρα Νάργες, η οποία σχολίασε σχετικά:

Έγινε μια μικρή ανατροπή στο παρά πέντε. Όλα μια χαρά, όλα είναι οκ. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρη από τη στιγμή που το έμαθα και για αυτό το ανακοίνωσα αμέσως. Ολοκληρώθηκε μαζί με το The Voice η συνεργασία μου με την Acun Media. Έχουμε όμως πολύ καλές σχέσεις, δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Το Voice το αγαπάω πάρα πολύ, θα το βλέπω από το σπίτι

Δες πώς είχε ανακοινώσει η Λάουρα Νάργες την αποχώρησή της απ’ το The Voice:

Ακόμα μια αποχώρηση απ’ το The Voice μετά τον Καπουτζίδη και τον Μαραβέγια

Το άρθρο Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του The Voice | Όλες οι λεπτομέρειες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα