Ανακατεύτηκε η τράπουλα κι αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες του MasterChef!

11:41 4/3/2021 - Πηγή: iPop

Ουσιαστικά δύο νέες ομάδες του MasterChef διαμορφώθηκαν την Τετάρτη, αφού η Μαρίνα, εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημά της, ανακάτεψε την τράπουλα, “έκλεψε” μια παίκτρια απ’ την μπλε ομάδα και αντάλλαξε δύο δικούς της παίκτες με δύο άλλους!

H Μαρίνα αρχικά, όταν της δόθηκε η επιλογή, είπε ότι θα ήθελε να “κλέψει” την Μαργαρίτα απ’ την μπλε ομάδα και στη συνέχεια διάλεξε να διώξει την Ανούς και την Μαρία από την κόκκινη ομάδα και να πάρει από την μπλε

την Κωνσταντίνα και τον Αλέξανδρο.

Η Κωνσταντίνα θεωρώ ότι με τους μπλε δεν ταίριαξε ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που θα τα πάμε τέλεια στην ομαδική. Στη χειρότερη περίπτωση, που χάσει η ομάδα μας, επειδή την κάρτα την κερδίσαμε μαζί, νομίζω ότι θα μπορέσω να την αξιοποιήσω μαζί της

Οι δύο νέες ομάδες του MasterChef

Αμέσως μετά, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις επιλογές της απ’ τον Σωτήρη Κοντιζά, εξήγησε ότι θέλει να φτιάξει μια ομάδα που δεν θα κωλώσει πουθενά, θα είναι δυνατή και «θέλω να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον».

«Ήμουν σε ένα δίλημμα πολύ άσχημο, να ακολουθήσεις τη λογική σου ή το συναίσθημα. Λυπάμαι πολύ για την Ανούς και για τη Μαρία», είπε η Μαρίνα και η Ανούς ξέσπασε σε νευρικά γέλια, ενώ η Μαρία σχολίασε πως την προβλημάτισε η αιτιολογία της συμπαίκτριάς της και εξήγησε πως νιώθει ότι άλλο πράγμα είχε στο μυαλό της κι άλλο είπε τελικά.

Spoiler Alert! Αυτή είναι η τελική δεκάδα του MasterChef 5

Πάντως, η Μαρίνα παραδέχθηκε στη συνέχεια στις δηλώσεις της στην κάμερα ότι δεν αντέχει τη φωνή και την ενέργειά της Ανούς και γι’ αυτό την έστειλε στην άλλη ομάδα.

Μια κόντρα υπήρξε και μεταξύ Ηρούς και Μαρίνας, όταν η πρώτη προκάλεσε την τελευταία να είναι οι δύο αρχηγοί, κάτι το οποίο, όμως, τελικά δεν συνέβη.

Οι παίκτες στην ομαδική δοκιμασία είχαν να αναμετρηθούν ανά δυάδες και να ετοιμάσουν συνολικά 9 πιάτα η κάθε ομάδα από συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως αυγά, ριζότο, λινγκουίνι, lava cake, spring rolls. Ποιανής ομάδας οι παίκτες αποδείχθηκαν πιο δυνατοί;

Την Παρασκευή η μπλε και η κόκκινη ομάδα θα μάθουν τις βαθμολογίες τους:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ανακατεύτηκε η τράπουλα κι αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες του MasterChef! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακατεύτηκε, MasterChef,anakateftike, MasterChef