Ανακαλούνται 4.800 οχήματα της NISSAN

13:41 23/12/2015 - Πηγή: iPop

Την ανάκληση 4.800 οχημάτων της NISSAN ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, το πρωί της Τετάρτης, με επίσημο έγγραφο της.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση που αφορά τα οχήματα της NISSAN;

«Η εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος της ΝΙSSAN στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα

ανάκλησης αυτοκινήτων NISSAN μοντέλο NOTE (E11)».

Παράλληλα επισημαίνει ότι η ανάκληση αναφέρεται σε 4.800 οχήματα των οποίων η παραγωγή έγινε από τις 30 Αυγούστου του 2005 έως και την τελευταία ημέρα του 2011.

Τι πρόβλημα έχουν τα εν λόγω οχήματα;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Κατά τον έλεγχο αερόσακων που επιστρέφονται από την αγορά, η NISSAN διαπίστωσε αλλοίωση της πυκνότητας του προωθητικού αερίου μέσα σε ορισμένους αναφλεκτήρες Takata τύπου SDI (Άκαπνος Αναφλεκτήρας Οδηγού), που παρήχθησαν μεταξύ του 2005 και του 2010.

Σε περίπτωση ανοίγματος του αερόσακου του οδηγού, μπορεί να αυξηθεί ακανόνιστα η εσωτερική πίεση του αναφλεκτήρα και σε εξαιρετικές περιπτώσεις να υπάρξει αποκόλλησή του από την βάση στήριξής του. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα».

Έτσι η εταιρεία καλεί τους κατόχους να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για να προβούν στην προαναφερθείσα ανάκληση.

The post Ανακαλούνται 4.800 οχήματα της NISSAN appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα