Αν ξέμεινες από ιδέες, αυτά είναι τα δώρα που θα κάνουν την διαφορά στον σύντροφό σου

16:00 27/1/2023 - Πηγή: iPop

Σήμερα το συγκεκριμένο άρθρο είναι αφιερωμένο στην σωστή επιλογή δώρου. Έχει τα γενέθλιά του το αγόρι σου ή έχετε επέτειο και αναρωτιέσαι τι δώρο να πάρω στον σύντροφό μου. Κάθεσαι και ψάχνεις με τις ώρες στα μαγαζιά και στο διαδίκτυο για να βρεις τι θα μπορούσες να του κάνεις. Δεδομένου ότι οι επιλογές είναι αμέτρητες αλλά συνεχώς καταλήγεις να του κάνεις τα ίδια πράγματα, πάρε εδώ μερικές ιδέες για κάτι διαφορετικό που δεν θα χρειαστεί να βάλεις ούτε κάρτα αλλαγής.

Ιδέες για δώρο για τον σύντροφό

σου: Τα ανδρικά γάντια που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Οι πιο safe επιλογές

Ρολόι: Όταν κάθεσαι και σκέφτεσαι τι δώρο να πάρω στον σύντροφό μου, η επιλογή ενός ρολογιού είναι εξαιρετική. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα ωραίο αντρικό ρολόι. Το ρολόι είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα αξεσουάρ που θέλουν να έχουν οι άντρες πάνω τους και είναι ιδιαίτερα χρηστικό. Αν δε, επιλέξεις ένα smart watch, τότε πραγματικά θα έχεις κάνει μια smart επιλογή.

Εσώρουχο: Μπορεί να σου φαίνεται απλό και ξενέρωτο, αλλά στην πραγματικότητα είναι το εντελώς αντίθετο. Οι άντρες έχουμε το εξής χαρακτηριστικό. Μπορεί να βγούμε στα μαγαζιά και να ψωνίσουμε το οτιδήποτε, αλλά ποτέ δεν θα πάμε να αγοράσουμε εσώρουχα. Το να κάνεις δώρο εσώρουχο στο αγόρι σου έχει δύο όψεις. Πρώτον, θα του πάρεις ένα δώρο που θα το βλέπεις μόνο εσύ (ελπίζω τουλάχιστον) και δεύτερον θα τον βγάλεις από την δύσκολη και βαρετή θέση να πάει εκείνος να αγοράσει.

Αναπτήρας: Επίσης μια πολύ έξυπνη επιλογή είναι ένας μεταλλικός αναπτήρας. Αν ο σύντροφός σου καπνίζει και δεν μπορείς να τον βλέπεις να ανάβει το τσιγάρο του με αυτούς τους άθλιους πολύχρωμους αναπτήρες ή με διαφημιστικούς ή ακόμα και με σπίρτα, τότε ο μεταλλικός αναπτήρας είναι το τέλειο δώρο. Να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει δεόντως.

Πορτοφόλι: Δεν υπάρχει πιο χρηστικό δώρο από ένα καλό πορτοφόλι, πίστεψέ με. Το πορτοφόλι είναι ίσως το πιο σημαντικό, αφού δεν γίνεται να πας πουθενά χωρίς αυτό. Λεφτά, κάρτες, ταυτότητες και άλλα έγγραφα μπαίνουν σε αυτό το μικρό αλλά πολύ χρήσιμο αξεσουάρ.

Gadget-video games: Ναι ξέρω, δεν σου αρέσει να κάθεσαι να βλέπεις το αγόρι σου να παίζει με τις ώρες στον υπολογιστή ή σε κάποια κονσόλα, αλλά πραγματικά αν θες να του κάνεις ένα δώρο που θα το λατρέψει, τότε πήγαινε σε αυτήν την επιλογή. Τσέκαρε τι video games του αρέσουν ή τι gadget του λείπει και προτίμησε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Ηχεία, ακουστικά, παιχνίδια, πληκτρολόγια, ποντίκια και άλλα πολλά σου προσφέρουν μια ευρεία γκάμα από επιλογές.

Unsplash

Εισιτήριο για μουσική-αθλητική διοργάνωση: Αν ψάχνεις να βρεις ένα δώρο που πραγματικά θα κάνει την διαφορά, τότε ένα εισιτήριο για μια συναυλία ή για έναν αγώνα, είναι η λύση σου. Δες τι μουσική ακούει και ποιο είναι το αγαπημένο του συγκρότημα ή καλλιτέχνης και βγάλε του ένα εισιτήριο για την συναυλία. Αν όμως δεν βρεις κάτι τέτοιο, υπάρχουν και οι αθλητικοί αγώνες. Μάθε την ομάδα που υποστηρίζει και το άθλημα που του αρέσει και βγάλε του ένα εισιτήριο σε μια καλή θέση. Θα χαρεί σαν μικρό παιδί.

Κόσμημα-αξεσουάρ: Μπορεί να θεωρείς ότι οι άντρες δεν φοράμε κοσμήματα ή αξεσουάρ, αλλά κάνεις λάθος. Γενικά οι άντρες προσέχουν αρκετά την εξωτερική τους εμφάνιση περισσότερο από όσο πιστεύεις. Αν φοράει σκουλαρίκι, είναι μια καλή επιλογή για δώρο, ειδάλλως ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα, ένα κρεμαστό για τον λαιμό ή ένα δαχτυλίδι είναι εξαιρετικές επιλογές.

Γραβάτα: Εδώ πάμε σε μια ξεκάθαρα πιο επίσημη επιλογή, δεδομένου ότι δεν φοράμε καθημερινά γραβάτες, εκτός και αν το απαιτεί η δουλειά μας. Η γραβάτα είναι ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό δώρο για τον σύντροφό σου και θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για εκείνον. Όλοι μας χρειαζόμαστε μια γραβάτα για τα πιο επίσημα ενδύματα, οπότε επίλεξέ την άφοβα.

Extreme sports: Οι επιλογές εδώ είναι πολλές με τις πιο γνωστές να είναι η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο και το bungee jumping. Ωστόσο, αν το αγόρι σου είναι λάτρης του βουνού και των χειμερινών sports, τότε μια βόλτα με snowboard είναι το ιδανικό δώρο.

Unsplash

Σέξι εσώρουχο: Τέλος, αν όλα τα παραπάνω δεν σε καλύπτουν και το ερώτημα τι δώρο να πάρω στον σύντροφό μου αιωρείται στην ατμόσφαιρα, εδώ έχουμε ίσως την καλύτερη επιλογή. Πήγαινε και πάρε τα πιο καυτά και σέξι εσώρουχα που θα μπορούσες να φορέσεις και πες του να βρεθείτε κάπου μόνοι σας. Φόρεσε τα και απλά μείνε με αυτά όταν θα τον συναντήσεις. Νομίζω πως δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να του κάνεις. Αν το συνδυάσεις και με ένα ωραίο στριπτίζ, τότε το δώρο θα είναι μια πραγματική βόμβα.

Τέλος, αν ψάχνεις με τις ώρες στα μαγαζιά για ένα δώρο, μην πάρεις πάλι πουκάμισα και φούτερ γιατί τα έχουμε με το τσουβάλι. Αν δεν βρίσκεις κάτι το διαφορετικό, η παραπάνω λίστα θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αν ξέμεινες από ιδέες, αυτά είναι τα δώρα που θα κάνουν την διαφορά στον σύντροφό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αν ξέμεινες από ιδέες,αυτά είναι τα δώρα που θα κάνουν την διαφορά στον σύντροφό σου