Αν θες να ενδυναμώσεις και να αγαπήσεις το σώμα σου, αντίγραψε τη γυμναστική της Ashley Graham (Μας την προσφέρει απλόχερα σε videos!)

20:05 8/10/2020 - Πηγή: iPop

Aυτό το κορίτσι πολύ το θαυμάζουμε! Έγινε απ’ τα πρώτα plus size models τα τελευταία χρόνια που κατάφερε να επηρεάσει τον κόσμο ώστε να αγαπήσει περισσότερο το σώμα του. Παράλληλα, όμως, και είναι πολύ σημαντικό να το αναφέρουμε, πρόκειται για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι “plus size” αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν προσέχει την υγεία και το σώμα της! Γι’ αυτό ακριβώς την θαυμάζουμε! Τώρα, είδαμε στο YouTube τη γυμναστική της Ashley Graham και είναι πραγματικά ό,τι πρέπει για να ενδυναμώσεις και να αγαπήσεις το σώμα σου!

H Ashley Graham έχει βάλει στόχο να προωθήσει το body positivity και το καταφέρνει πολύ καλά. Δίνει έμπνευση σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να αποκτήσουν μια καλύτερη ζωή.

Πριν γίνει μητέρα, το μοντέλο είχε ξεκινήσει μια σειρά στο YouTube με τίτλο “Thank Bod”, στην οποία παρουσίαζε ασκήσεις για να παραμείνουμε ενεργές, αλλά και να νιώσουμε καλύτερα με το σώμα μας.

View this post on Instagram

Do I make it look easy?? Thank Bod Workout Challenge Day 2 is live! It’s all about arms and core and you’re gonna be sore how are you feeling so far?

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Oct 6, 2020 at 12:50pm PDT

Τώρα, που έχει επιστρέψει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, αφού έχουν περάσει αρκετοί μήνες αφότου έγινε μητέρα, η Ashley Graham αποφάσισε να επαναφέρει το project της, έτσι γύρισε νέα videos και μας δείχνει μερικές εύκολες ασκήσεις για να διατηρήσουμε την καλή φυσική μας κατάσταση.

Κάθε video αφορά την εκγύμναση ενός διαφορετικού μέρους του σώματός μας ενώ κανένα video δεν ξεπερνά τα 8 λεπτά σε διάρκεια. Επομένως, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δικαιολογία της έλλειψης χρόνου!

Οι ασκήσεις που μας δείχνει είναι φτιαγμένες για εκείνη απ’ την έμπειρη γυμνάστρια Kira Stokes.

Δες τη γυμναστική της Ashley Graham:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αν θες να ενδυναμώσεις και να αγαπήσεις το σώμα σου, αντίγραψε τη γυμναστική της Ashley Graham (Μας την προσφέρει απλόχερα σε videos!) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα