Ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις στου Φιλοπάππου- Ποιες θα γίνουν κανονικά;

11:57 14/3/2016 - Πηγή: iPop

Η βροχή προκάλεσε την ακύρωση των εκδηλώσεων στου Φιλοπάππου, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στο λόφο έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων.

Η διανομή σαρακοστιανών εδεσμάτων θα γίνει, ωστόσο, κανονικά από τους εργαζόμενους του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Τα προϊόντα τα οποία θα περισσέψουν, θα δοθούν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα:

Στις 11.00 στο

Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό – πρώην Κ.Α.Π.Α.Ψ., Παραδοσιακό γλέντι με μουσική και χορούς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων.

Στις 11.00 στην πλατεία Πηνελόπης Δέλτα – Ελληνορώσων, παραδοσιακά κούλουμα σε συνεργασία με τη Λέσχη Φιλίας Ελληνορώσων και παραδοσιακοί χοροί από το Μουσικοχορευτικό Όμιλο «Αρίων».

Στις 12.00 στην πλατεία Προσκόπων, στο Παγκράτι, μουσική εκδήλωση με τίτλο «Γαϊτάνι, γαϊτανάκι» με τραγούδια της Αποκριάς. Τραγουδούν: Κώστας Καντζιλιέρης και Μαρία Μανωλάκου

Στις 20.00, στον πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων «Άννα και Μαρία Καλουτά», μουσικοχορευτική παράσταση με μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με τη σοπράνο Δέσποινα Τσολάκη και τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα. Συμμετέχουν: Παύλος Μαρόπουλος (βαρύτονος), Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου (πιάνο), Δημήτρης Χριστοδούλου (ακορντεόν), Φαίδων Χαλκιάς (φυσαρμόνικα). Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Μενούνος. Χορεύουν: Ισιδώρα Κοντοφρύου, Δήμητρα Παρτσανάκη και οι χορευτές της σχολής Bolero Dance School Academy. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παπλωματάς.

The post Ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις στου Φιλοπάππου- Ποιες θα γίνουν κανονικά; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα