Ακυρώνει την συναυλία της στην Ελλάδα η Celine Dion – Ποια είναι η σπάνια νευρολογική ασθένεια από την οποία πάσχει και γιατί την απομακρύνει από το τραγούδι;

15:16 8/12/2022 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες μέρες επικρατούσε μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Celine Dion, η οποία ακύρωνε όλο και περισσότερες συναυλίες. Σήμερα 8/12, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της και ανακοίνωσε στο κοινό της πως πάσχει από μια ανίατη νευρολογική ασθένεια, το Stiff Person Syndrome, γεγονός που την οδήγησε να ακυρώσει και την πολυαναμενόμενη συναυλία της στην Ελλάδα.

Τι είναι το Stiff Person Syndrome;

Η Celine Dion

διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person (SPS), το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τους σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς. Η πάθηση σε βάθος χρόνου αφήνει τους πάσχοντες σαν «αγάλματα», καθώς κλειδώνει προοδευτικά το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, αφήνοντας τους ανίκανους να περπατήσουν ή να μιλήσουν. 

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το SPS, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης, με τη Celine να αποκαλύπτει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα. 

Η 54χρονη τραγουδίστρια απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με μια δακρυσμένη ανάρτηση στο Instagram την Πέμπτη 8/12, καθώς αποκάλυψε ότι το σύνδρομο την ανάγκασε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η ανακοίνωση της Celine Dion

«Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι» είπε αρχικά στο βίντεο.

«Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα» συμπληρώνει.

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως «δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά».

Ακόμα, εξήγησε πως δουλεύει σκληρά με τον θεραπευτή της για να ξαναβρεί την δύναμή της και να μπορεί να τραγουδά όπως παλιά, ωστόσο είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τραγούδι είναι αυτό που έκανα όλη μου τη ζωή και αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο. Μου λείπει τόσο πολύ. Μου λείπει να σας βλέπω όλους στη σκηνή. Πάντα δίνω το 100% στα σόου μου, αλλά η κατάστασή μου τώρα δεν το επιτρέπει» καταλήγει εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Celine Dion: Ποιες συναυλίες ακυρώνονται;

Οι συναυλίες τις οποίες η αγαπημένη μας τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω της υγείας της είναι οι εξής:

Tel Aviv, Israel Bloomfield Stadium, May 31, 2023Nicosia, Cyprus GSP Stadium, June 3, 2023Attard, Malta, Ta’Qali, June 6, 2023Athens, Greece O.A.K.A. Stadium, June 9, 2023Bucharest, Romania National Arena, June 11, 2023Carhaix, France Les Vieilles Charrues, July 13, 2023Lucca, Italy, Lucca Summer Festival, July 15, 2023Nyon, Switzerland, Paléo Festival Nyon, July 17, 2023 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Τι θα συμβεί με τα εισιτήρια;

Τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για τις συναυλίες του 2023 που επαναπρογραμματίζονται παραμένουν σε ισχύ για τις νέες ημερομηνίες του 2024. Στους κατόχους εισιτηρίων για τις οκτώ καλοκαιρινές συναυλίες που ακυρώνονται θα επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Οι πελάτες που επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια / voucher τους θα πρέπει να στείλουν σχετικό αίτημα με e-mail από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022. Αιτήσεις εξαργυρώσεων πέραν του διαστήματος αυτού δεν θα γίνουν αποδεκτές. Η διαδικασία της επιστροφής του αντιτίμου θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων, ως κάτωθι:

Οι πελάτες που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους μέσω Viva θα πρέπει να αποστείλουν μέσω e-mail τον αριθμό παραγγελίας τους στο [email protected]. Στη συνέχεια η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων.Οι πελάτες που αγόρασαν τα εισιτήρια τους με μετρητά από φυσικό σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου Viva, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο [email protected] με τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού, ώστε να γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού. Τα στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλούν είναι: Κωδικός παραγγελίας, ΙΒΑΝ, Τράπεζα, Δικαιούχος.Οι πελάτες που έχουν μετατρέψει τα εισιτήρια τους σε voucher μπορούν να αιτηθούν την εξαργύρωσή τους αποστέλλοντας τα στοιχεία της παραγγελίας (voucher) τους μέσω e-mail στο [email protected].Οι κάτοχοι εισιτηρίων που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους από το φυσικό κατάστημα πώλησης Hunter Agency, Πανεπιστημίου 42, έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους από το ίδιο κατάστημα, από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ακυρώνει την συναυλία της στην Ελλάδα η Celine Dion – Ποια είναι η σπάνια νευρολογική ασθένεια από την οποία πάσχει και γιατί την απομακρύνει από το τραγούδι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακυρώνει, Ελλάδα, Celine Dion – Ποια,akyronei, ellada, Celine Dion – poia