O Ryan Reynolds μιλάει για την Blake και τα παιδιά τους κι εμείς λιώνουμε!

19:56 7/12/2022 - Πηγή: iPop

Είναι απ’ τα αγαπημένα μας ζευγάρια celebrities, το έχουμε πει και δείξει πολλές φορές αυτό στο παρελθόν, όμως, αυτή τη φορά η ομιλία του Ryan Reynolds πραγματικά μας έκανε να λιώσουμε!

Ο ηθοποιός τιμήθηκε στα People’s Choice Awards 2022 με το τιμητικό βραβείο Icon. Στην ευχαριστήρια ομιλία του, όμως, ξεχώρισε ένα σημείο κι αυτό δεν ήταν άλλο από εκείνο στο οποίο αναφερόταν στην οικογένειά του.

Όπως είπε για την Blake, του δίνει περισσότερη δύναμη απ’ ό,τι αξίζει ένας άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, ο Ryan Reynolds ευχαρίστησε την Blake και τις 3 κόρες του, ενώ έκανε αναφορά και στο τέταρτο παιδί που έρχεται, λέγοντας αστειευόμενος πως εάν έρθει σήμερα, θα χρειαστεί έναν καναπέ για να κοιμάται για λίγο καιρό! Όπως τόνισε στη συνέχεια, η Blake και τα κορίτσια τους είναι κυριολεκτικά η καρδιά του και του δίνουν απεριόριστη δύναμη!

«Ευχαριστώ την Blake και τις 3 κόρες μου. Θα έρθει κι ένα τέταρτο παιδί πολύ σύντομα. Αν συμβεί σήμερα, θα χρειαστώ έναν καναπέ να κοιμάμαι για λίγο καιρό. Blake και κορίτσια μου, είστε αρκετά κυριολεκτικά η καρδιά μου, η ελπίδα μου και η χαρά μου. Αστειεύομαι ότι η οικογένειά μου με εξαντλεί, αλλά μου δίνετε περισσότερη δύναμη από αυτή που θα μπορούσε να αξίζει οποιοσδήποτε άνθρωπος», είπε ο Ryan Reynolds συγκινημένος.

Σε έναν κόσμο που μπορείς να είσαι οτιδήποτε, ας είσαι σαν τον Ryan Reynolds

Σ’ ένα άλλο συγκινητικό σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή πριν από μερικά χρόνια: «Αν μπορούσε να δει όλα αυτά που έχουν συμβεί, θα ήταν εντυπωσιασμένος, αλλά θα ήταν συνεπαρμένος με τις τρεις εγγονές του. Όπου κι αν είναι τώρα, σας υπόσχομαι ότι δεν βλέπει τα People’s Choice Awards. Στην οικογένεια προέλευσής μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε αυτόν που είμαι και για την συνεχή υποστήριξή σας σε μένα, παρά την ύπαρξη κάποιων αμφιλεγομένων ετών μου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Ryan Reynolds μιλάει για την Blake και τα παιδιά τους κι εμείς λιώνουμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα