Jill Biden: Το εξώφυλλο και η συνέντευξη στη Vogue που σίγουρα ζήλεψε η Melania

12:10 30/6/2021 - Πηγή: iPop

Τι κάνει η Jill Biden στη Vogue; Το εξώφυλλο που δεν έκανε ποτέ η Melania Trump και πιθανότατα ζηλεύει ως πρώην Πρώτη Κυρία.

Είναι η ήρεμη δύναμη δίπλα στον Πρόεδρο τον ΗΠΑ και μια φωτεινή και αισιόδοξη πλευρά στον Λευκό Οίκο. Όμως, τι κάνει η Jill Biden στη Vogue; Μια συνέντευξη που συνόδευε την εμφάνισή της στο εξώφυλλο της Vogue ως Πρώτης Κυρίας παραχώρησε η Jill Biden, η οποία είπε ότι ο σύζυγός της αποδείχθηκε

«πιο ήρεμος πρόεδρος» από τον Donald Trump.

Η γυναίκα του Joe Biden, που πολλές φορές μας έχει εμπνεύσει, βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους του Αυγούστου, με ένα λουλουδάτο φόρεμα Oscar de la Renta, μια τιμή που δεν είχε ποτέ η Melania Trump.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Στη συνέντευξη που έδωσε η Jill Biden τόνισε πως «Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ένιωσα πολύ άγχος από τους ανθρώπους, γιατί φοβόντουσαν. Όταν ταξιδεύω στη χώρα τώρα, νιώθω ότι οι άνθρωποι μπορούν να αναπνέουν ξανά. Ένας από τους λόγους που εξελέγη ο Joe είναι γιατί ο κόσμος ήθελε να έρθει κάποιος να θεραπεύσει αυτό το έθνος, κι όχι  μόνο από την πανδημία, που νομίζω πως ο Joe το έκανε, ξέρεις, εμβολιάζοντάς τους όλους. Αλλά επίσης… είναι ένας πιο ήρεμος Πρόεδρος. Χαμηλώνει τις εντάσεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η ίδια μίλησε ακόμα για την ιδιότητά της ως εκπαιδευτικός, αφού εξελέγη ο Joe Biden Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και για τις ενδυματολογικές της επιλογές που πολλές φορές μας έχουν απασχολήσει και έχουν σχολιαστεί.

«Μου αρέσει να επιλέγω από μια διαφορετική ομάδα σχεδιαστών», είπε. «Όταν οργάνωνα τα ρούχα της ορκωμοσίας, αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που σκέφτηκα».

Ποια είναι η Jill Biden, η νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

«Αλλά ήταν σαφές για μένα ότι ήξερε ακριβώς τι θα έκανε αν ήταν πρώτη κυρία. Και έτσι μπήκε, νομίζω – γνωρίζοντας την εμπειρία του να είσαι αντιπρόεδρος, γνωρίζοντας την εξουσία της Προεδρίας – γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα» είπε ο Joe Biden για τη σύζυγό του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Jill Biden: Το εξώφυλλο και η συνέντευξη στη Vogue που σίγουρα ζήλεψε η Melania εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Jill Biden, Vogue,Melania