Ακόμα και το χειμώνα η λιπαρότητα του προσώπου σου δεν μειώνεται; Έτσι θα σωθείς

12:09 18/2/2016 - Πηγή: iPop

Το χειμώνα η λιπαρότητα του προσώπου κανονικά μειώνεται. Σ΄εσένα, όμως, δε συμβαίνει το ίδιο. Η επιδερμίδα σου είναι ορατά πιο λιπαρή και έχεις τρομάξει. Χαλάρωσε! Στόχος μας είναι να αποβάλεις την λιπαρότητα κι έτσι θα σου πούμε όλα όσα πρέπει να κάνεις.

Πώς θα μειώσεις την λιπαρότητα του προσώπου σου;Εστίασε στον σωστό καθαρισμό: Μην επαναπαύεσαι επειδή είναι χειμώνας και το μακιγιάζ δε φθείρεται εύκολα. Αφού επιστρέψεις σπίτι ξεβάψου αμέσως.
Λοσιόν έβαλες; Η λοσιόν απομακρύνει την λιπαρότητα και κάνει το πρόσωπο σου λαμπερό.Άνοιξε τους κλειστούς πόρους σου: Μια φορά την εβδομάδα μην
ξεχνάς να κάνεις το peeling σου. Οι πόροι σου πρέπει να καθαρίζονται και ο σωστός τρόπος είναι αυτός.
Βάλε οπωσδήποτε μεγάλο κασκόλ: Οι ρύποι κάνουν κακό στην επιδερμίδα σου και αυξάνουν την λιπαρότητα. Αν βάλεις ένα μεγάλο κασκόλ το οποίο καλύπτει όλο το λαιμό και μεγάλο μέρος του προσώπου σου, σώθηκες.
Άλλαξε κρέμα: Έχεις σκεφτεί πως η κρέμα προσώπου που χρησιμοποιείς μπορεί να μην είναι η κατάλληλη. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εμπιστευτείς τον φαρμακοποιό σου και να προμηθευτείς μια κρέμα για λιπαρές επιδερμίδες.

The post Ακόμα και το χειμώνα η λιπαρότητα του προσώπου σου δεν μειώνεται; Έτσι θα σωθείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα