Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας | Έρχονται βροχές και καταιγίδες

08:51 29/8/2017 - Πηγή: iPop
| ΈρχονταιΒροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι στα δυτικά και κεντρικά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα από το βράδυ στα βόρεια, την ανατολική Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και τις βόρειες Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχής τη νύχτα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι

3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 4 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος γρήγορα όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οι οποίες στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά θα είναι κατά περιόδους αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από αργά το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και τις βόρειες Σποράδες πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις από το απόγευμα στα βόρεια όπου τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στα βόρεια όπου τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

The post Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας | Έρχονται βροχές και καταιγίδες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα