«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του»: Η Jennifer Lopez μιλά για τον Ben Affleck και λιώνει από έρωτα!

16:05 1/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez δηλώνει ευτυχισμένη και πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Ben Affleck! Σύμφωνα με την αγαπημένη μας celebrity, είναι πολύ τυχερή και νιώθει ευγνώμων που αναζωπυρώθηκε το ειδύλλιό τους, 18 χρόνια μετά το τέλος της πρώτης τους σχέσης.

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του», είπε η Lopez στο People. «Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης κι εμείς είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία».

Η Jennifer Lopez μιλά για τον Ben Affleck κι εμείς λιώνουμε!

Η JLo αποκάλυψε ότι αυτή και ο Ben Affleck «είχαν λίγο φόβο» στην αρχή για την επανασύνδεσή τους, δεδομένης της φρενίτιδας των social media γύρω από την πρώτη τους σχέση από το 2002-04

«Παλιότερα, είχαμε εκθέσει την σχέση μας σε κοινή θέα και ήμασταν αφελείς, με αποτέλεσμα να επιλέξουμε χωριστούς δρόμους», είπε. «Δεν θέλω τίποτα από αυτά να ξαναγίνει».

«Αυτή η σχέση έχει πραγματικά νόημα για μένα στη ζωή μου»: Ο Ben Affleck ανοίγει την καρδιά του και μιλά για την Jennifer Lopez στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη στη ζωή μας, έχουμε παιδιά και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων. Είμαστε τόσο προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας».

«Είναι όμορφο το πώς νιώθει πολύ διαφορετικά από ό,τι πριν από χρόνια… Υπάρχει περισσότερη εκτίμηση, κάτι που είναι ωραίο», συνέχισε η JLO. «Όταν βρίσκεις κάποιον και τον αγαπάς πραγματικά, αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία, Αυτό είναι κάτι πραγματικά σπάνιο, πολύτιμο και όμορφο. Δεν είναι δεδομένο».

Γνωρίζουν, επίσης, τη δύσκολη κατάσταση που απαιτεί την ενσωμάτωση των παιδιών τους σε μια νέα σχέση, μία νέα αρχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Ειλικρινά πιστεύω ότι η αγάπη τα κυβερνά όλα», είπε. «Η αγάπη πάντα νικά τα πάντα — σχέσεις, παιδιά, δουλειά, εργασιακές σχέσεις. Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο στοργικός, ανοιχτός και αποδεκτός μπορείς να είσαι. Να μην έχεις εγωισμό για τα πράγματα και απλώς να αγκαλιάζεις όλα τα καλά, κοιτάζοντας πάντα τα θετικά. Όταν είσαι σε μια καλή, υγιή σχέση, όλοι ωφελούνται από αυτό. Όλοι».

Ναι, μάλλον δε θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να φιλιούνται

Η Lopez τόνισε, επίσης, ότι θαυμάζει τον Ben Affleck, ο οποίος είχε δώσει δημόσιες μάχες με τη νηφαλιότητα του στο παρελθόν και για το πόσο δούλεψε ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Είμαι τόσο περήφανη για αυτόν, είμαι τόσο περήφανη για τον άντρα που έχει γίνει που τον παρακολουθώ από μακριά», είπε. «Το να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, να αγαπάμε, αυτή είναι η βάση όλων. Νιώθω ότι βρίσκεται σε ένα μέρος στη ζωή του όπου – όπως ακριβώς νιώθω για τον εαυτό μου – ήταν ένα ταξίδι εκμάθησης του εαυτού του και ανακάλυψης, φτάνοντας σε ένα μέρος όπου αισθάνεται πραγματικά καλά μόνος του. Ξέρει τι αξίζει και μπορεί να είναι σε μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση».

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Το χρονικό της σχέσης τους και η επανασύνδεση

«Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα», είπε η Jennifer Lopez. «Απλώς είμαστε όλοι σε μια πολύ όμορφη στιγμή».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του»: Η Jennifer Lopez μιλά για τον Ben Affleck και λιώνει από έρωτα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα