Αισιόδοξη η Κατσέλη

08:47 28/12/2015 - Πηγή: iPop

Αισιόδοξη φάνηκε η Λούκα Κατσέλη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς δήλωσε πως ελπίζει ότι το πρώτο εξάμηνο του 2016 θα αρθούν τα capital controls.

Όσον αφορά το κατά πόσον πριν από αυτό θα υπάρξει μια χαλάρωση, το παραδέχτηκε, χωρίς να θέλει, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν.

Επιπλέον, η κ. Κατσέλη πρόσθεσε πως είναι θετικό το ότι αρκετοί έχουν ξεκινήσει να επιστρέφουν τις καταθέσεις τους στις τράπεζες.

Η

Λ. Κατσέλη, σχολίασε όμως και τις αλλαγές στο νόμο Κατσέλη, σημειώνοντας πως «από τον Αύγουστο έγιναν πιο περιοριστικοί οι όροι ένταξης στο νόμο καθώς μπήκαν πιο αυστηρά περιουσιακά κριτήρια και εισοδηματικά κριτήρια. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν ήταν αναγκαίο αλλά οφείλεται στην γενική φιλοσοφία των θεσμών να μπουν παντού κριτήρια».

Θα έπρεπε να επιβληθούν οι τραπεζικοί περιορισμοί; Η κ. Κατσέλη είπε απλά πως «αυτό είναι άλλη κουβέντα που κάποτε πρέπει να την κάνουμε».

Τέλος, η Λ. Κατσέλη κάλεσε όσους πολίτες βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση να έρθουν στις τράπεζες προκειμένου να κάνουν διακανονισμό για το δάνειό τους, καθώς όπως είπε «οι τράπεζες δεν είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή των αρχών της κρίσης».

Να σημειώσουμε πως η άποψη ότι οι τραπεζικοί περιορισμοί θα αρθούν το πρώτο εξάμηνο του 2016 έχει διατυπωθεί τόσο από τον κ. Σταθάκη, όσο και από τον κ. Χουλιαράκη.

The post Αισιόδοξη η Κατσέλη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα