Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: Γάλλος τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

10:55 23/7/2019 - Πηγή: iPop

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο Κρήτης με θύμα έναν 53χρονο. Ο νεκρός τουρίστας στην Κρήτη βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, έχοντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από ψαλίδι. Το πρόσωπο- κλειδί που έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, πρόσωπο- κλειδί είναι η σύζυγός του, διότι ήταν το μοναδικό πρόσωπο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον 53χρονο.

Πληροφορίες

αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή της επίσης Γαλλίδας συζύγου του θύματος, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί. Το σίγουρο είναι ότι η γυναίκα ανακρίνεται απ’ τις Αρχές, καθώς ήταν το μόνο άτομο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με το θύμα.

Στον χώρο όπου βρέθηκε ο νεκρός τουρίστας στην Κρήτη βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ιατροδικαστής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Το περιστατικό έγινε στις 02:00- 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ενημέρωσε το ΕΚΑΒ για το αιματηρό επεισόδιο.

Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στο σημείο προκειμένου να παράσχουν της πρώτες βοήθειες στον 53χρονο τουρίστα, όμως, ήταν ήδη αργά, καθώς ο Γάλλος είχε χάσει ήδη τη μάχη για τη ζωή.

Σημειώνεται πως το φονικό έγινε το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι στην περιοχή του Τσούτσουρου του δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Αναμένονται νεότερα στοιχεία και εξελίξεις έπειτα απ’ την ανάκριση της συζύγου του 53χρονου.

Το άρθρο Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: Γάλλος τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα