Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και η συγκλονιστική σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη

12:16 4/6/2021 - Πηγή: iPop

Συγκλονιστικό φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες, το τελευταίο επεισόδιο καθήλωσε το κοινό και μας έκανε να ανυπομονούμε όλο και πιο πολύ για τον τρίτο κύκλο.

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος για τις Άγριες Μέλισσες με δραματικές σκηνές, ανατριχιαστικές ερμηνείες και ένα φινάλε που καθήλωσε τους τηλεθεατές. Οι εξελίξεις ξεπέρασαν κάθε φαντασία και ακόμα και τις περιλήψεις που είχαμε διαβάσει.

Στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες είδαμε τον θάνατο του Μιλτιάδη, αλλά και της Ανέτ, και την εισβολή του

Αιμίλιου Χειλάκη στη σειρά που θα αναστατώσει το Διαφάνι. Ο Μιλτιάδης πέθανε ηρωικά, για να προστατεύσει τις αδερφές Σταμίρη και όλο το Διαφάνι θρήνησε με τον χαμό του. Ο ήρωας λίγο πριν πεθάνει ψιθύρισε το τραγούδι «Μάτια Κλειστά» του Alex Sid, συγκινώντας τους τηλεθεατές. Ο Λάμπρος σπαράζει από τον πόνο κρατώντας στα χέρια του τον πατέρα του, ενώ η Βιολέτα ουρλιάζει από θλίψη, έχοντας χάσει τον σύζυγό της.

Και με τον θάνατο της Ανέτ, όμως, όλοι πάγωσαν, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι η κατάσταση πήρε τέτοια τροπή. Ο πόνος διέλυσε τα πάντα και το Διαφάνι βυθίστηκε στη θλίψη.

Για περίπου μιάμιση ώρα οι τηλεθεατές καθηλώθηκαν μπροστά από τις οθόνες τους, ανεβάζοντας στα ύψη την τηλεθέαση της σειράς. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση για τις Άγριες Μέλισσες κινήθηκε στο 38,5% για το σύνολο και στο 37,6% για το δυναμικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι πως το χαμηλότερο ποσοστό σε τέταρτο ήταν 32,8%, και αυτό στην αρχή. Καθώς προχωρούσαν οι εξελίξεις, άρχισαν τα σαραντάρια και λίγο πριν το τέλος άγγιξε το 43,5%.

Το φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες έγινε με δραματικό και συγκλονιστικό τρόπο, ενώ εμείς ανυπομονούμε όλο και πιο πολύ να δούμε τον τρίτο κύκλο, ο οποίος ξεκινάει το ερχόμενο Φθινόπωρο. Μάλιστα, ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στην Ελλάδα.

Δες τη συγκλονιστική σκηνή από τον θάνατο του Μιλτιάδη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και η συγκλονιστική σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα