Άγριες Μέλισσες: Οι 3 πασίγνωστοι ηθοποιοί που εισβάλλουν στον τρίτο κύκλο

14:52 1/8/2021 - Πηγή: iPop

Οι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες αυξάνονται, αφού προστίθενται 3 δυνατά ονόματα στον τρίτο κύκλος της σειράς.

Η νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα φέρει πολλές ανατροπές, εκπλήξεις αλλά και συγκινήσεις. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού TV O’ Clock, ο Ακύλας θα θελήσει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του, ενώ αναμένεται η προσθήκη

5 νέων προσώπων.

Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου, ο οποίος θα είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες του Διαφανίου ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόµη µία φορά. Το χωριό, αλλά και όλη η Ελλάδα, ετοιµάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή περίοδο. Κι ενώ κανείς δεν θα προλάβει να καταλάβει καλά καλά τι συµβαίνει, ο Ακύλας Μεγαρίτης, θα εγκατασταθεί µόνιµα στο ∆ιαφάνι. Ο Ακύλας, εκτός από φίλος της χούντας και πιστός υποστηρικτής της δικτατορίας, είναι και ο αδελφός του Αχιλλέα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από το όπλο του Μιλτιάδη, όταν προσπάθησε να σκοτώσει τις αδελφές Σταµίρη. Ο Ακύλας θα θελήσει να εκδικηθεί µε τον πιο σκληρό τρόπο για τον θάνατο του αδελφού του. Φυσικά, στο στόχαστρό του θα µπουν οι αδελφές Σταµίρη εξαιτίας των οποίων έχασε ο Αχιλλέας τη ζωή του, ενώ υπεύθυνο για τον θάνατό του θεωρεί τον Μιλτιάδη. Έτσι, στόχος του είναι να τιµωρήσει τον Λάµπρο.

Άγριες Μέλισσες : Οι αποκαλύψεις που έκαναν οι δημιουργοί για τον τρίτο κύκλο

Ο Λάµπρος και η Ελένη θα περάσουν τροµερά δύσκολες στιγµές και υπεύθυνος δεν θα είναι άλλος από τον Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος θέλει να τους δει να υποφέρουν. Κι όσο και αν πίστευαν πως µε την αποµάκρυνση του Δούκα και της Μυρσίνης από το Διαφάνι θα µπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους, ο Ακύλας θα αποδειχθεί ο πιο σκληρός και συνάµα αδίστακτος αντίπαλος, ο οποίος διψάει για εκδίκηση.

Οι νέοι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί τον Ακύλα, όπως είχαμε δει και στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Παράλληλα, στη σειρά μπαίνει ο Νίκος Κουρής στον ρόλο του Ζάχου, αλλά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που θα υποδύεται τον εκδότη µίας εφηµερίδας. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα έχει τον ρόλο της γυναίκας του Ακύλα, ενώ τα δύο παιδιά τους θα υποδυθούν η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δηµήτρης Τσικλής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Οι 3 πασίγνωστοι ηθοποιοί που εισβάλλουν στον τρίτο κύκλο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα