Αγώνας στοιχείων για το θάνατο της Αγραφιώτου- Η σύνδεση με τον «δράκο» του Αμαρουσίου και η νέα προθεσμία

13:08 27/5/2016 - Πηγή: iPop

Αγώνα δρόμο για τη συλλογή στοιχείων σχετικά με το θάνατο της Αγραφιώτου έχουν ξεκινήσει οι αρχές. Ακόμα κι αν ο «δράκος» του Αμαρουσίου επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα τα μέχρι στιγμής στοιχεία επισημαίνουν πως είναι πολύ πιθανό ο 30χρονος εκτός από τις επιθέσεις σε γυναίκες να έχει βάψει τα χέρια του με αίμα.

Νέα προθεσμία για τον «δράκο»:

Νέα προθεσμία ζήτησε και τελικά έλαβε ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου. Όπως έγινε γνωστό ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα.

Βέβαια μέχρι τότε θα κρατείται από τις αρχές.

Σε

βάρος του 30χρονου φερόμενου ως βιαστή εκκρεμούν κατηγορίες για τουλάχιστον πέντε επιθέσεις σε γυναίκες.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας απ’ την Τετάρτη, κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

Ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, λέγοντας πάντως πως σκοπός του δεν ήταν να βιάσει τις γυναίκες αλλά απλώς να τις αγγίξει. Για τον ίδιο ο λόγος που τον οδήγησε στις πράξεις τους ήταν πρόσφατη ερωτική του απογοήτευση.

Η σύνδεση με το θάνατο της Αγραφιώτου:

Την ίδια στιγμή όμως η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα παραπάνω μετά τον εντοπισμό της νεκρής Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Ο «δράκος» θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία της διότι βρέθηκε σε υπόγειο σούπερ μάρκετ- δηλαδή στην «ακτίνα» δράσης του-, ο ίδιος συνήθιζε να επιτίθεται σε υπόγεια και διαβάσεις, ενώ συμπίπτει και ο χρόνος με την πρώτη καταγγελία εις βάρος του.

Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Αγραφιώτου:

Η γυναίκα επίσης βρέθηκε χωρίς ρούχα απ’ τη μέση και κάτω, κάτι που αυξάνει τα σενάρια για σεξουαλική επίθεση.

Να τονισθεί πως ο δράστης δεν προσπάθησε να την κλέψει από τη στιγμή που στην τσάντα της βρέθηκε το πορτοφόλι αλλά και το κινητό της.

Σημειώνεται πως έχει ληφθεί γενετικό υλικό απ’ την 69χρονη από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, με στόχο να εξετασθεί εάν ταυτίζεται με του «δράκου» του Αμαρουσίου.

Η διαφορά του «δράκου» με τον δολοφόνο της Αγραφιώτου:

Οι γυναίκες οι οποίες επιβεβαίωσαν στις αρχές πως τους είχε επιτεθεί ο 30χρονος τόνισαν πως ήταν μεν βίαιος αλλά δεν επιδείκνυε ακραία βιαιότητα όπως ο δολοφόνος της 69χρονης.

Μάλιστα, ο δολοφόνος εκτός από βίαιος ήταν και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του καθώς άφησε το σώμα της Αγραφιώτου σ΄ένα σημείο που ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί.

Σε αντίθεση με τον 30χρονο που πραγματοποιούσε επιθέσεις το πρωί που ήταν πολύ πιθανό να γίνει αντιληπτός.

Τι είπε ο ιατροδικαστής για την 69χρονη;

Ο ιατροδικαστής σημείωσε πως το θύμα έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά επίσης και σπασμένα πλευρά.

Ενώ λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού της 69ης δεν ήταν δυνατό να διαπιστωθεί αν πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε βιαστεί.

The post Αγώνας στοιχείων για το θάνατο της Αγραφιώτου- Η σύνδεση με τον «δράκο» του Αμαρουσίου και η νέα προθεσμία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα