Αγνώριστη ξανθιά: Η μεγάλη αλλαγή που τόλμησε η Bella Hadid στα μαλλιά της θα σε κάνει να ζηλέψεις λίγο!

11:00 10/12/2020 - Πηγή: iPop

Μπορείς να φανταστείς την Bella Hadid με ξανθά μαλλιά; Την είδαμε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ήρθε η ώρα να δεις το μοντέλο όπως δεν το έχεις ξαναδεί.

Το γνωστό μοντέλο άλλαξε τελείως εμφάνιση και τόλμησε ένα look που οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται και διστάζουν να κάνουν. Όμως, μόλις σου έδωσε ένα push για να το τολμήσεις κι εσύ και να κάνεις αυτή την έντονη αλλαγή που θα σε ξεχωρίσει και θα σου δώσει την δική σου “ταυτότητα”.

Ωστόσο, γιατί η Bella Hadid έγινε ξανθιά;

Το νεαρό μοντέλο εμφανίστηκε στο Instagram με πλατινέ κοντοκουρεμένα μαλλιά που επιμελήθηκε η διάσημη hairstylist Jennifer Yepez. Ο λόγος; Άλλαξε τα μαλλιά της για τις ανάγκες του οίκου Dior για τη νέα ανδρική συλλογή που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου.

Η 24χρονη, που είναι beauty ambassador του οίκου Dior, δημοσίευσε στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες του νέου της hair look, ενθουσιάζοντας τους εκατομμύρια followers της, οι οποίοι της σχολίασαν ότι όποιο κούρεμα κι αν κάνει είναι πάντα πολύ όμορφη. Και φυσικά δεν έχουν άδικο, αφού είναι πανέμορφη και με ξανθά μαλλιά κι ένα εντυπωσιακό pixie look. Ομολογουμένως, μοιάζει λίγο παραπάνω και με τη μητέρα της, Yolanda Hadid.

Δες την Bella Hadid με ξανθά μαλλιά και – γιατί όχι; – πάρε έμπνευση για μια αλλαγή που μπορείς κι εσύ να κάνεις στα μαλλιά σου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Σου φαίνεται περίεργο; Κι όμως για την ίδια δεν είναι τόσο, αφού στο παρελθόν έχει δηλώσει πως είναι φυσική ξανθιά και σκουραίνει επίτηδες τα μαλλιά της. Στο Bazaar.com είχε τονίσει μάλιστα πως είχε ανάγκη να διαφοροποιηθεί, λέγοντας «Ειλικρινά, απλά χρειαζόμουν μία αλλαγή στη ζωή μου. Νομίζω πως όταν βάφεις και κόβεις τα μαλλιά σου, αυτό απομακρύνει πολλές παρελθοντικές αποφάσεις. Όταν ήμουν 13ων, έβαψα σκούρα καστανά τα μαλλιά μου και τα έκοψα και αισθάνθηκα ο εαυτός μου».

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αγνώριστη ξανθιά: Η μεγάλη αλλαγή που τόλμησε η Bella Hadid στα μαλλιά της θα σε κάνει να ζηλέψεις λίγο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα