Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του The Final Four! (Video)

10:07 9/12/2019 - Πηγή: iPop

Αυλαία έριξε το talent show του ΑΝΤ1 και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του The Final Four! Όσα έγιναν στον τελικό και οι δύο φιναλίστ που διαγωνίστηκαν στο τέλος.

Οι τέσσερις φιναλίστ Μάνος Κοκολακης, Σάκης Καραθανάσης, Βαρβάρα Αργυρου και Εμμανουέλα Ζαμπετακη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά ένας μόνο κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές και να κερδίσει τη νίκη.

Μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι

τραγούδησαν με τρεις καλλιτέχνες, σε συνεργασίες έκπληξη. Ειδικότερα, η Βαρβάρα Αργυρού τραγούδησε με τον Ίαν Στρατή, η Idra Kayne με την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη και η Πέγκυ Ζήνα με τον Μάνο Κοκολάκη και τον Σάκη Καραθανάση.

Έπειτα κι απ’ τις ατομικές ερμηνείες των παικτών, το κοινό κλήθηκε να ψηφίσει και να δώσει ένα πλεονέκτημα σε έναν από τους τέσσερις, σύμφωνα με το οποίο, όποιος το κέρδιζε θα είχε τη δυνατότητα να επιλέξει με ποιον θα μονομαχήσει αρχικά, αλλά και με ποιο θα είναι το άλλο ζευγάρι.

Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη κέρδισε την πρώτη μάχη διαλέγοντας για αντίπαλό της τον Μάνο Κοκολάκη, μια επιλογή που της βγήκε σε καλό, αφού μετά και την ψήφο των κριτών, έγινε η μια από τους δυο φιναλίστ του διαγωνισμού.

Το ζευγάρι Βαρβάρα – Σάκης εντυπωσίασε, αλλά οι κριτές αποφάσισαν πως μια θέση στον τελικό θα πρέπει να έχει ο Σάκης, αποχαιρετώντας έτσι την Βαρβάρα από το Final Four.

Τελικά, νικητής του The Final Four αναδείχθηκε ο Σάκης Καραθανάσης, ο οποίος κέρδισε ένα συμβόλαιο με την Minos EMI και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος, πανηγύρισε τη νίκη του, την οποία μάλιστα την αφιέρωσε στον πατέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Το άρθρο Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του The Final Four! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα