Αυτό το έργο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Doodle Art!

18:31 26/4/2017 - Πηγή: iPop

Το Red Bull Doodle Art ήρθε στην Ελλάδα κι ανακάλυψε πολλούς κρυμμένους καλλιτέχνες, όμως, ένας ήταν ο τυχερός ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Doodle Art!

Μεγάλος νικητής ανάμεσα στους συνολικά 427 υποψηφίους και τους 20 που πέρασαν στον ελληνικό τελικό είναι ο 22χρονος Ανδρέας Διαμαντίδης,

ο οποίος μ’ ένα έργο εμπνευσμένο από τη δράση και την ενέργεια θα ταξιδέψει στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Doodle Art.

Από τις αίθουσες του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τα ναυτιλιακά, ο Ανδρέας μαζί με το 2D doodle του θα ταξιδέψει στην παγκόσμια έκθεση του διαγωνισμού Red Bull Doodle Art για να διαγωνιστεί με τους καλύτερους doodlers από 40 χώρες και να δει το σχέδιο του να μεταφέρεται σε μια 3D πραγματικότητα! Εμπνευσμένος από τον κόσμο του Red Bull, δημιούργησε ένα έργο γεμάτο δράση, τόλμη, μουσική και ενέργεια, απεικονίζοντας ανάμεσα σε πολλά άλλα, ακόμα και τον Felix Baumgartner –τον άνθρωπο που πήδηξε από τη στρατόσφαιρα το 2012.

Ο Ανδρέας μίλησε για το τι είναι doodling για εκείνον και η απάντησή του μας καλύπτει απόλυτα: «Το να μπορείς να βάλεις στο χαρτί όλα αυτά που σε εκφράζουν και παράλληλα να διασκεδάζεις!»

Καλή επιτυχία Ανδρέα!

Τι είναι το Red Bull Doodle Art;

Ένας παγκόσμιος διαγωνισμός στο σκίτσο στον οποίο φοιτητές πανεπιστημίου άνω τον 18 ετών στέλνουν τα doodles τους στο www.redbulldoodleart.com για να κριθούν βάσει στυλ και δημιουργικότητας. Ένας doodler από κάθε χώρα που συμμετέχει, θα προσκληθεί στον παγκόσμιο τελικό για να διαγωνιστεί με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το doodle που θα νικήσει σε κάθε χώρα, θα παρουσιαστεί στην Παγκόσμια Εικονική Γκαλερί. Κατά τη διάρκεια του show εικονικής πραγματικότητας, ένας διαγωνιζόμενος θα στεφθεί παγκόσμιος νικητής.

The post Αυτό το έργο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Doodle Art! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα