Αυτό είναι το viral ροζ φόρεμα που έχει τρελάνει το TikTok – Με ένα κλικ γίνεται δικό σου

14:40 23/3/2022 - Πηγή: iPop

Το TikTok έχει αλλάξει τον τρόπο που ψωνίζουμε, αλλά έχει διαμορφώσει και όλα τα trends που σχετίζονται με την καθημερινότητά μας και το lifestyle μας. Το πιο πρόσφατο trend που κάνει χαμό σε κάθε αρχική; Αυτό το midi φόρεμα των 35,95 ευρώ από τα Zara και ειλικρινά, πώς γίνεται να μην το λατρέψεις; Εμένα έχει ήδη προστεθεί στη λίστα με τα ψώνια μου!

Αυτό το ροζ midi φόρεμα διαθέτει σκίσιμο προς τους μηρούς στην πλάτη και κοψίματα στους ώμους που προσθέτουν μια διασκεδαστική πινελιά στην γκαρνταρόμπα σου. Μόνο μια ματιά αρκεί και γίνεται αρκετά ξεκάθαρος ο λόγος που αυτό το φόρεμα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές και εκατοντάδες χιλιάδες likes στην εφαρμογή.

Το viral ροζ φόρεμα του TikTok βρίσκεται εδώ!

Από μόνη της, η @Marina Rough έλαβε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές και περισσότερα από 177.000 likes. Έκανε μία πλήρη περιγραφή στο φόρεμα και έδειξε στους χρήστες που την ακολουθούν πόσο εντυπωσιακό είναι από όποια οπτική γωνία κι αν το δεις. Το ροζ φόρεμα πέφτει πάνω από τους αστραγάλους και διαθέτει λεπτομέρειες κάτω από το στήθος που προσθέτουν ακόμα πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

@inchargeofoutfits Reply to @marakpk_ #zarahaul #zaraunboxing #zara #tiktokfashion ♬ som original

Το πιο φθηνό φόρεμα απ’ τα Bershka είναι η απόλυτη λύση!

Ορισμένοι χρήστες του TikTok, μάλιστα, παρομοίασαν το φόρεμα με τα περίφημα slip Mirror Palais, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι εκπέμπει vibes από τη συλλογή Versace την Άνοιξη του 2003.

Zara

Αν αναζητήσεις το «Zara pink dress» θα δεις δεκάδες ακόμη βίντεο με ανθρώπους να ενθουσιάζονται για το πόσο αξιολάτρευτο είναι.

Πάντως νομίζω πως είναι ένα φόρεμα ιδανικό για κάθε περίσταση, ακόμα κι αν ετοιμάζεσαι για κάποιον γάμο την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2022, θα είσαι υπέροχη μέσα στα ροζ!

Zara

Πώς μπορείς να το συνδυάσεις λοιπόν; Η απάντηση είναι απλή! Επίλεξε χαμηλά σανδάλια λευκού χρώματος για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο την ανοιξιάτικη και αέρινη διάθεσή του. Μία μικρή αλλά βολική τσάντα και λαμπερά κοσμήματα.

Το viral ροζ φόρεμα του TikTok μπορείς να το βρεις εδώ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτό είναι το viral ροζ φόρεμα που έχει τρελάνει το TikTok – Με ένα κλικ γίνεται δικό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα