Αυτή είναι η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για πτι φουρ! Τα βουτήματα που θα συνοδεύσουν τον καφέ σου!

16:19 6/9/2022 - Πηγή: iPop

Τα μπισκότα βουτύρου πτι φουρ με επικάλυψη σοκολάτας είναι σκέτη απόλαυση που λιώνει στο στόμα! Είναι κλασικά μπισκότα της Μέσης Ανατολής κι είναι ακόμα πιο γευστικά όταν περιλαμβάνουν μαρμελάδα! Είναι ιδανικά για να τα βουτήξεις στον καφέ σου, αλλά και για να τα σερβίρεις σε ένα πιο επίσημο τραπέζι! Παρακάτω μπορείς να δεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτιάξεις τα αγαπημένα σου μπισκότα!

Λαχταριστά και αφράτα cookies με μαρμελάδα: Απόλαυση

μοναδική σε κάθε μπουκιά!

Πτι φουρ συνταγή: Τα υλικά που θα χρειαστείς2 ½ φλιτζάνια αλεύρι2 κρόκοι αυγών250 γραμμάρια βούτυρο¼ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη βανίλια1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνημαρμελάδα σοκολάτα λιώνειτριμμένη καρύδα ή φιστίκι Αιγίνης για το γαρνίρισμα

H πανεύκολη συνταγή για μπισκότα με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα της Billie Eilish είναι το μοναδικό πρωινό που θα θες να τρως

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° βαθμούς. Στρώνουμε δύο φύλλα λαδόκολλα.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά για να γίνει η ζύμη.Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια και τα πιέζουμε ελαφρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 8-10 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα οι άκρες. Έπειτα, τα αφήνουμε στο ταψί να κρυώσουν εντελώς.Μπορούμε να απολαύσουμε αυτά τα μπισκότα ως έχουν ή να τα κάνουμε ακόμα πιο νόστιμα βάζοντας μέσα οποιαδήποτε γεύση μαρμελάδας θέλουμε. Ζεσταίνουμε λίγο τη μαρμελάδα στο φούρνο μικροκυμάτων και στη συνέχεια την απλώνουμε σε δύο μπισκότα και τα κολλάμε μεταξύ τους. Βουτάμε το μπισκότο στην λιωμένη σοκολάτα και μετά τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένη καρύδα ή ψιλοτριμμένο φιστίκι. Έτοιμα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για πτι φουρ! Τα βουτήματα που θα συνοδεύσουν τον καφέ σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα