Δεν τίθεται ζήτημα παραίτησης του Π. Καμμένου- Επικοινωνία με Α. Τσίπρα

23:26 16/3/2016 - Πηγή: iPop

Δεν τίθεται κανένα ζήτημα για παραίτηση του Πάνου Καμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες του iPop.gr, ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πάνο Καμμένο και οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι θα δοθεί λύση μετά την Σύνοδο

Κορυφής.

Συγκεκριμένα, πηγές επιβεβαίωσαν στο iPop.gr την τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο το βράδυ της Τετάρτης. Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι συμφώνησαν πως υπάρχει «θέμα Μουζάλα», αλλά θα γίνει εκ νέου συζήτηση από Δευτέρα.

Τονίζουμε πως οι νεότερες πληροφορίες του iPop.gr συνάδουν με τα λεγόμενα της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, το μεσημέρι της Τετάρτης, η οποία κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είχε τονίσει:

Αυτήν την ώρα προέχει η επιτυχής έκβαση της αυριανής Συνόδου για το προσφυγικό. Ο κ. Καμμένος επέμεινε στη θέση του για τον κ. Μουζάλα. Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη Σύνοδο Κορυφής

Ο Πάνος Καμμένος από την πρώτη στιγμή που έγινε ο άστοχος χαρακτηρισμός της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» από το Γιάννη Μουζάλα, τόνισε πως ο ίδιος ζητά την παραίτηση του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, θέση στην οποία επέμεινε και στην συνέχεια.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη στις 09:00 το πρωί συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ υπό τον Πάνο Καμμένο.

Ότι έχω δημόσια δηλώσει ισχύει, δεν αλλάζω θέσεις αύριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ παραίτηση Μουζάλα προϋπόθεση

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) March 16, 2016

Νωρίτερα, φήμες ήθελαν τον Πάνο Καμμένο να έχει δώσει τελεσίγραφο στο Μαξίμου ότι εάν ο Γ. Μουζάλας δεν παραιτηθεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης, τότε θα παραιτηθεί ο ίδιος.

The post Δεν τίθεται ζήτημα παραίτησης του Π. Καμμένου- Επικοινωνία με Α. Τσίπρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα