Αυτά τα κάνει ο γάτος σου;

20:39 28/3/2014 - Πηγή: iPop

Αν και εδώ στο iPop είμαστε dog-lovers (δείτε εδώ), πριν 8 μήνες βρέθηκα με γάτο στην κατοχή μου, χωρίς πρότερη εμπειρία και κυρίως χωρίς γνώση για το τι πρέπει να περιμένω. Αυτό το άρθρο, επομένως, δεν έχει στόχο να εκθειάσει τις σούπερ ικανότητες του γάτου μου, αλλά απευθύνεται στους cat-lovers που γνωρίζουν αν οι συνήθειες του γάτου μου είναι… συνηθισμένες. Επομένως, ερωτώ: αυτά τα κάνει ο γάτος σας;

Ακούει το όνομά του.
Πείτε με αδαή, αλλά νόμιζα ότι μόνο οι σκύλοι ανταποκρίνονται άμεσα στο όνομά τους. Ε, ανακάλυψα
ότι τουλάχιστον ο γάτος μου το κάνει.Όταν μπαίνω στο δωμάτιο, με χαιρετάει.
Πάντα. Με ένα μακρόσυρτο νιαούρισμα ή ένα κοφτό «με ξύπνησες».ΔΕΝ απεχθάνεται το νερό.
Για την ακρίβεια, κάθε φορά που ανοίγω τη βρύση τρέχει, ανεβαίνει στο νιπτήρα και παίζει με το νερό: προσπαθεί να πιάσει το νερό με το χέρι του ή βάζει το κεφάλι του κάτω από το τρεχούμενο νερό, καταλήγοντας βρεγμένος. Διευκρίνιση: Κατά τα άλλα είναι φυσιολογικός γάτος. Δηλαδή, δεν του αρέσει το μπάνιο.Κοιμάται 22,5 ώρες τη μέρα.
Μιλάμε για πολλές ώρες. Η επίσημη εκδοχή για τον ύπνο της γάτας είναι 15-16 ώρες τη μέρα. Έχω πειστεί ότι ο γάτος μου είναι λιοντάρι (περίπου 20 ώρες τη μέρα).Κοιμάται οπουδήποτε.
Σε τσάντες, σε υπολογιστές, σε εφημερίδες, σε μπολ, στο μπράτσο της πολυθρόνας, σε κουτί 20×20 cm.Τρώει 1 ολόκληρο λουκάνικο σε 30».
Ήταν λάθος μου το παραδέχομαι. Άφησα την πόρτα της κουζίνας με λουκάνικο ψημένο και κομμένο σε 6 κομματάκια για μισό λεπτό. Όταν επέστρεψα έλειπε και ο γάτος γλειφόταν.

The post Αυτά τα κάνει ο γάτος σου; appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα