«You»: Το trailer της 4ης σεζόν ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω – Ο νέος serial killer της σειράς και η ανατροπή που κανείς δεν περίμενε

11:43 10/1/2023 - Πηγή: iPop

Το επίσημο trailer της 4η σεζόν του «You» κυκλοφόρησε και μας αποκαλύπτει πως ο Joe Goldberg δεν είναι ο μόνος δολοφόνος που κυκλοφορεί στο Λονδίνο. Αυτό κι αν είναι ανατροπή!

You – Trailer 4ης σεζόν: Ο νέος δολοφόνος και η ανατροπή στη σειρά

Με το όνομα Jonathan Moore, ο Joe παριστάνει έναν καθηγητή λογοτεχνίας σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου και συνειδητοποιεί πως του αρέσει η δουλειά του, παρόλο που περιβάλλεται από εγωκεντρικούς φοιτητές. Όταν, όμως, μέλη της πλούσιας ελίτ του Λονδίνου αρχίζουν να δολοφονούνται ο ένας μετά τον άλλον, ο Joe ανακαλύπτει ότι μπορεί να υπάρχει

ακόμα ένας δολοφόνος στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Το trailer της 4ης σεζόν επιβεβαιώνει, επίσης, τα αντίποινα της Marienne Bellamy του νέου έρωτα του Joe. Να σου υπενθυμίσουμε πως στο τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν, η Marienne έφυγε από τη χώρα αφού ανακάλυψε την αλήθεια για τα αποτρόπαια εγκλήματα του Joe, εκείνος, όμως, την ακολούθησε ως το Λονδίνο.

«Μου ράγισες την καρδιά, Marienne», ο πρωταγωνιστής ακούγεται να λέει κατά τη διάρκεια του trailer, «μια πληγωμένη καρδιά αποτελεί τον καταλύτη για ένα νέο μονοπάτι», συνεχίζει.

Στην περίπτωση του Joe, η ερωτική απογοήτευση τον οδήγησε στην Ευρώπη. Αφού προσποιήθηκε τον θάνατό του, τις τελευταίες στιγμές της 3ης σεζόν, ο εγκληματίας μετακόμισε στο Παρίσι αναζητώντας τον έρωτά του, κάνοντας αρχικά τους θεατές να πιστέψουν ότι η πόλη της αγάπης θα ήταν το σκηνικό για την επερχόμενη σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by YOU (@younetflix)

«Ο Joe επέστρεψε για να περάσει καλά», ανέβασε ο λογαριασμός του You στο Instagram την 1η Απριλίου, υπονοώντας την τοποθεσία των γυρισμάτων της σεζόν 4. «Αν η επιλογή του βιβλίου μας λέει κάτι… το αγόρι μας μπορεί να μην είναι πια στο Παρίσι».

Η σειρά ψυχολογικού θρίλερ βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Caroline Kepnes και προσκαλεί τους θεατές στο τρομερά διαταραγμένο μυαλό του Joe, ένα γλυκό αγόρι τη μέρα και κατά συρροή δολοφόνος τη νύχτα. Όντας ρομαντικός στην καρδιά, ο Joe ερωτεύεται συχνά γυναίκες που συναντά, αλλά όλα καταλήγουν σε μία εμμονή που οδηγεί στον θάνατο.

Μαζί με το trailer η πλατφόρμα μας ανακοίνωσε πως τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς θα προβληθούν σε δύο μέρη. Το πρώτο part θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου και το δεύτερο θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου.

You – Trailer 4ης σεζόν: Μπορείς να το δεις εδώ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «You»: Το trailer της 4ης σεζόν ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω – Ο νέος serial killer της σειράς και η ανατροπή που κανείς δεν περίμενε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα