Yellow for Ukraine: Η ανατρεπτική Tilda Swinton εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας με κίτρινα μαλλιά και ο λόγος είναι συγκινητικός

17:24 7/9/2022 - Πηγή: iPop

Η Tilda Swinton είναι μία γυναίκα από άλλο πλανήτη! Την αγαπάμε και την θαυμάζουμε για το εκκεντρικό της στυλ, αλλά και για όλα όσα έχει προσφέρει στον χώρο του κινηματογράφου! Μετά από αυτή την κίνησή της, όμως, σου υπόσχομαι ότι θα την αγαπήσεις λίγο περισσότερο!

Πριν από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Tilda Swinton έκανε την πρώτη εμφάνισή της με τα κίτρινα μαλλιά της. Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε πως πρόκειται

για φόρο τιμής στην ουκρανική σημαία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Filice (@sabinafilice_photography)

Η Irina Shayk παραδίδει μαθήματα beauty! Μάθε πώς να κάνεις το iconic cat eye που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας

Τα μαλλιά της Tilda Swinton είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα!

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο δράμα «The Eternal Daughter», αποκάλυψε το νέο χρώμα μαλλιών της σε ένα photocall για την ταινία, συνδυάζοντάς το με ένα μπλε πουκάμισο με ρίγες και κόκκινο παντελόνι. 

Σύμφωνα με το Variety, ένας δημοσιογράφος σε συνέντευξη Τύπου για την ταινία επαίνεσε την ηθοποιό για το νέο της hairstyle. Εκείνη απάντησε ότι «είναι τιμή μου να έχω πάνω μου τη μισή σημαία της Ουκρανίας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ScreenWeek (@screenweek)

Η απόφαση της Swinton να τιμήσει την Ουκρανία, στην οποία εισέβαλαν οι ρωσικές δυνάμεις τον Φεβρουάριο, έρχεται μήνες αφότου μια γυναίκα εισέβαλε στην πρεμιέρα της ταινίας της «Three Thousand Years of Longing» στο Φεστιβάλ των Καννών για να καταγγείλει τη σεξουαλική βία στη χώρα. 

Φωτογραφίες από την πρεμιέρα της ταινίας στις 20 Μαΐου, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Swinton και Idris Elba, δείχνουν την τόπλες διαδηλώτρια να φωνάζει στο πλήθος του φεστιβάλ «σταματήστε να μας βιάζετε».

Τα παιδιά επιστρέφουν στα σχολεία της Ουκρανίας – Οι βομβαρδισμένες αίθουσες αποκτούν ξανά ζωή

Δεν είναι η πρώτη φορά που διασημότητες ή πολιτικά πρόσωπα επέλεξαν να αποτίσουν φόρο τιμής στην Ουκρανία στο Ιταλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η New York Post αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy ξεκίνησε την εκδήλωση στις 31 Αυγούστου με μια ισχυρή έκκληση προς τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς που ήταν παρόντες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ludovica Photo (@ludovica.casula.photo)

Συγκεκριμένα, το Μέσο γράφει ότι ο Volodymyr Zelenskyy περιέγραψε τον πόλεμο ως «τρόμο, που δεν διαρκεί 120 λεπτά αλλά 189 ημέρες» σε ένα προηχογραφημένο βίντεο, ζητώντας από τις «προσωπικότητες του πολιτισμού» να μιλήσουν για την σύγκρουση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Yellow for Ukraine: Η ανατρεπτική Tilda Swinton εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας με κίτρινα μαλλιά και ο λόγος είναι συγκινητικός εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα