Vogue 100: A Century of Style – Μια μοναδική έκθεση για έναν αιώνα γεμάτο με στυλ(photos-video)

18:56 18/1/2016 - Πηγή: iPop

Το θρυλικό περιοδικό μόδας Vogue, γιορτάζει φέτος έναν αιώνα γεμάτο με στυλ, με την πραγματοποίηση μιας μοναδικής έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο Vogue 100: A Century of Style, γεμάτη με τις καλύτερες και πιο fashion wise στιγμές του βρετανικού περιοδικού.

Με φωτογραφίες μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων

των Peter Lindbergh, Corinne Day και Helmut Newton, η έκθεση φωτογραφίας Vogue 100: A Century of Style, κάνει ένα flash back σε μερικές από τις πλέον επιτυχημένες φωτογραφίσεις μόδας, που φιλοξενήθηκαν στη βρετανική έκδοση του περιοδικού, τον τελευταίο αιώνα, γιορτάζονταν με τον πλέον εντυπωσιακό και νοσταλγικό τρόπο, τα 100 χρόνια παρουσίας και συνεισφοράς της Vogue στο χώρο της μόδας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης η οποία θα φιλοξενηθεί στην National Portrait Gallery, στο Λονδίνο από τις 11 Φεβρουαρίου ως τις 22 Μαΐου 2016, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερικές από τις καλύτερες φωτογραφικές στιγμές που φιλοξενήθηκαν στο περιοδικό από το 1916, έτος ιδρύσεως του θρυλικού περιοδικού, μέχρι και σήμερα.

H έκθεση παρουσιάζει συνολικά πάνω από 280 εικονικές φωτογραφίσεις, που καθιέρωσαν το περιοδικό του ομίλου Conde Nast, στο κορυφαίο περιοδικό μόδας ανά τον κόσμο.

photos:Vogue

The post Vogue 100: A Century of Style – Μια μοναδική έκθεση για έναν αιώνα γεμάτο με στυλ(photos-video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα