Video με εκτελέσεις 5 Βρετανών – Τζιχαντιστές απειλούν τον Ντείβιντ Κάμερον

17:09 3/1/2016 - Πηγή: iPop

Ένα νέο σοκαριστικό video με τις εκτελέσεις 5 Βρετανών κατασκόπων, δημοσιεύουν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, ενώ παράλληλα απευθύνουν απευθείας απειλές στο Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Independent, μαχητική ομάδα του Isis κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο video, που δείχνει

την εκτέλεση πέντε Βρετανών κατασκόπων, ενώ ταυτόχρονα απειλεί απειλεί τον Ντέιβιντ Κάμερον, για την εκστρατεία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Συρία.

Isis video shows “execution of five British spies” https://t.co/8j25XJKSq4

— The Independent (@Independent) January 3, 2016

Στο 10λεπτο video, οι Βρετανοί κατάσκοποι, γονατισμένοι στο έδαφος και φορώντας πορτοκαλί φόρμες «ομολογούν» την κατασκοπεία τους για λογαριασμό των υπηρεσιών ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου, μπροστά στους πέντε εκτελεστές τους, ενώ ένας από τους μασκοφόρους τζιχαντιστές, απευθυνόμενος στην κάμερα, ακούγεται να λέει :«αυτό είναι ένα μήνυμα προς Ντέιβιντ Κάμερον,» που ο ίδιος περιγράφει ως «ηλίθιο» και «δούλο του Λευκού Οίκου».

Το video, η γνησιότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα, τελειώνει με ένα την εικόνα ενός μικρού παιδιού, να λέει: «Θα τους σκοτώσουμε όλους εκεί».

photo: The Independent

The post Video με εκτελέσεις 5 Βρετανών – Τζιχαντιστές απειλούν τον Ντείβιντ Κάμερον appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα