Παγωνιά σε ολόκληρη τη χώρα και προβλήματα

19:06 30/11/2016 - Πηγή: iPop

Παγωνιά σε ολόκληρη τη χώρα και προβλήματα με έντονες χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα ενώ δυνατοί άνεμοι πνέουν στην Αττική. Σημαντικά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι σε πολλές θαλάσσιες περιοχές οι οποίοι φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Αττική

Έντονοι άνεμοι πνέουν στον νομό Αττικής με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής η πυροσβεστική υπηρεσία να έχει δεχθεί105 κλήσεις, κυρίως για κοπές

δένδρων και για απομακρύνσεις διαφόρων αντικειμένων από δρόμους.

Παράλληλα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.

Κεντρική Μακεδονία

Στο Κιλκίς, το θερμόμετρο έδειξε ακόμα και κάτω από το μηδέν (-1) ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε αρκετά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου των νομών Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς.

75 σχολικές μονάδες δεν λειτούργησαν σήμερα, Τετάρτη, στην Κεντρική Μακεδονία εξαιτίας του χιονιού και του παγετού που επικρατεί στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας:

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση κλειστά παρέμειναν 24 σχολεία στην Πιερία, πέντε στη Δυτική Θεσσαλονίκη, 14 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Χορτιάτης), έξι στην Ημαθία και πέντε στην Πέλλα.Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση πέντε σχολεία δεν λειτούργησαν στην Πιερία, τέσσερα στην Ημαθία, έξι στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ένα στη Χαλκιδική (Μ.Παναγιά) και πέντε στη δυτική Θεσσαλονίκη (Ωραιόκαστρο και Σοχός).Σημειώνεται οι κατά τόπους δημοτικές αρχές είναι αρμόδιες να αποφασίσουν για τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων, σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Σε ό,τι αφορά τα σχολεία, στα οποία έγιναν σήμερα μαθήματα, δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Θεσσαλονίκη

Κανονικά πραγματοποιήθηκαν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου, από το απόγευμα έως το βράδυ της Τρίτης, είχαν ακυρωθεί πολλές πτήσεις λόγω της χαμηλής νέφωσης στην περιοχή, με συνέπεια να ταλαιπωρηθούν εκατοντάδες επιβάτες.

Στη Θεσσαλονίκη, ο υδράργυρος το πρωί έπεσε στους 2 βαθμούς Κελσίου, με χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και σε περιοχές πέριξ της πόλης. Κλειστός παραμένει ο δρόμος Αγίου Βασιλείου – Χορτιάτη.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα δημοτικά διαμερίσματα Χορτιάτη, Εξοχή, Ασβεστοχώρι, όπως επίσης στο Φίλυρο, ενώ στο δήμο Ωραιοκάστρου δεν θα λειτουργήσουν το 1ο και 2ο Λύκειο και το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου. Το ίδιο ισχύει για τον βρεφονηπιακό σταθμό Μελισσοχωρίου.

Δυτική Μακεδονία

Λευκό σκηνικό αντίκρυσαν από το πρωί οι κάτοικοι πολλών περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας. Πιο συγκεκριμένα στη Φλώρινα το θερμόμετρο άγγιξε τους -4 βαθμούς Κελσίου, στη Καστοριά -1 και στη Πτολεμαΐδα -3. Με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι οι οδηγοί που κινούνται στους ορεινούς επαρχιακούς και εθνικούς δρόμους των νομών της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ η κίνηση στην Εγνατία Οδό διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Βόλος- Πήλιο

Λευκό το σκηνικό και στο Πήλιο όπου συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση η οποία έχει σκεπάσει όλο το κεντρικό Πήλιο, μέχρι και τα προάστια του Βόλου, ενώ έχουν ντυθεί στα λευκά, Ανω Βόλος, Ανακασιά και Αλλη Μεριά.

Στον Βόλο, η θερμοκρασία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και δεν ξεπέρασε τους 5 βαθμούς, ενώ πέφτει συνεχώς χιονόνερο.

Η πυκνή χιονόπτωση στα ορεινά -και κυρίως στα Χάνια- έφθασε το ύψος του χιονιού πάνω από 30 εκατοστά, ενώ στο Χιονοδρομικό Κέντρο ξεπέρασε τα 35.

Η θερμοκρασία στην περιοχή παραμένει κάτω από το μηδέν και τα μηχανήματα αποχιονισμού ρίχνουν συνεχώς αλάτι και καθαρίζουν το οδικό δίκτυο για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι στο κεντρικό Πήλιο.

Το πρωί, λόγω της χιονόπτωσης, μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Λάρισας στο ύψος της Α΄Βιομηχανικής Περιοχής, ενώ ανεκτέλεστα έμειναν πολλά δρομολόγια των Αστικών Γραμμών Βόλου προς τα χιονισμένα προάστια και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας προς ορεινά χωριά του Πηλίου.

Πολλά σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν λειτούργησαν κυρίως σε χωριά του κεντρικού και νότιου Πηλίου.

Πυκνό χιόνι συνεχίζει να πέφτει και προς τα Κανάλια, την Κερασιά, τις Γλαφυρές και το Κεραμίδι, στα όρια με τη Λαρισα, αλλά και στην ‘Οθρυ, όπου στην Ανάβρα το χιόνι έφθασε τα 15 εκατοστά, αλλά ο δρόμος από τον Αλμυρό είναι ανοιχτός.

Μικροπροβλήματα σημειώθηκαν, τα ξημερώματα, από τη χιονόπτωση και στην Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, αλλά οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν με ρίψεις αλατιού και αποχιονισμό.

Μέχρι και πάνω από μισό μέτρο φτάνει το ύψος του χιονιού, σε ορισμένα σημεία του ορεινού όγκου του νομού Τρικάλων, ενώ ακόμη και σε υψόμετρο 500 μέτρων συνεχίζεται η χιονόπτωση με το ύψος του χιονιού να φτάνει τα 25 εκατοστά. Σύμφωνα με όσα δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, το εθνικό δίκτυο, και συγκεκριμένα η Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων και Τρικάλων-Λάρισας είναι ανοικτό, ενώ, ο ίδιος εξηγεί, πως υπάρχει η πιθανότητα, προς το βράδυ να δημιουργηθούν προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Επίσης στα λευκά ντύθηκε και η Καλαμπάκα. Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Καλαμπάκας θα λειτουργούν κανονικά. Δεν λειτουργούν τα σχολεία Χρυσομηλιάς, Ελαφίου, Παναγίας, Αγιοφύλλου, Αμπελίων, καθώς και για το γυμνάσιο Αμπελίων.

Στο νομό Καρδίτσας, στη Λίμνη Πλαστήρα το χιόνι φτάνει στα 10-15 εκατοστά ενώ στους αυχένες Τυμπάνου και Αγίου Νικολάου στην Αργιθέα το ύψος του χιονιού φτάνει στα 40 εκατοστά. Το οδικό δίκτυο σε όλο το νομό Καρδίτσας, επαρχιακό και εθνικό, είναι ανοικτό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Ελεγχόμενη φαίνεται πως είναι μέχρι στιγμής η κατάσταση στον νομό και στο οδικό δίκτυο της περιφερειακής ενότητας Λάρισας, καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα από τον χιονιά εκτός ορισμένων περιοχών.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ανέφερε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το οδικό της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, ενώ τόνισε πως τα μηχανήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη επιδείνωση του καιρού.

Εξήγησε πως υπάρχουν ορισμένα προβλήματα τα οποία βέβαια αντιμετωπίζονται στην περιοχή της Σπηλιάς του δήμου Αγιάς, αλλά και στη περιοχή της Ελασσόνας. «Αλατιέρες μηχανήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα κυρίως στις περιοχές των ορεινών όγκων, ώστε να αντιμετωπίσουν προβλήματα» είπε ο κ. Παπαδημόπουλος.

Σημειώνεται, πάντως, πως μετά από ενημέρωση της αστυνομίας οι οδηγοί των οχημάτων στο νομό Λάρισας απαιτείται να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες από το 19ο έως το 32ο χλμ της επαρχιακής οδού Ελασσόνας – Δεσκάτης, από το 40ο έως το 45ο χλμ Κατερίνης – Ελασσόνας και μεταξύ του 13ου έως του 26ου χλμ Ελασσόνας – Βερδικούσιας.

Στις ορεινές περιοχές όπου υπάρχει έντονη χιονόπτωση τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Συγκεκριμένα κλειστά παραμένουν τα σχολεία στο Σαραντάπορο, Βερδικούσια Λιβάδι, Κρανιά Ελασσόνας. Το χιόνι στην περιοχή φτάνει τους 20 πόντους και η θερμοκρασία καταγράφεται στους -4.

Επίσης, στο δήμο Τεμπών δεν λειτουργούν τα σχολεία σε Αιγάνη και Καλιπέυκη, και στη Μελοιβία του δήμου Αγιάς.

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως στη περιοχή της Σπηλιάς του δήμου Αγιάς το χιόνι φτάνει το μισό μέτρο, ενώ τα εκχιονιστικά μηχανήματα και οι αλατιέρες εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να μείνει προσβάσιμο το οδικό δίκτυο σε όλο το μήκος του. Αποκλεισμένα είναι αρκετά ποιμνιοστάσια της περιοχής.

Χιονίζει από τη νύχτα στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου, ισχυροί άνεμοι σαρώνουν το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, ενώ ο υδράργυρος υποχώρησε κάτω από το μηδέν.

Στα χωριά της Κόνιτσας, των Τζουμέρκων και στο Μέτσοβο, που βρίσκονται πάνω από χίλια μέτρα, το χιόνι φτάνει στους δέκα πόντους,ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από -4 έως 0 βαθμούς.

Η Πολιτική Προστασία σε συνεργασία με τους δήμους, έχει βγάλει στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο μηχανήματα που ρίχνουν αλάτι, για να μην παγώσουν οι δρόμοι.

Το πρώτο χιόνι έπεσε και στα χιονοδρομικά κέντρα του Ανήλιου και του Μετσόβου.

Οι ισχυροί άνεμοι στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων έχουν δημιουργήσει μεγάλο κυματισμό στη λίμνη Παμβώτιδα και σταμάτησαν τα δρομολόγια που κάνουν τα καραβάκια για το Νησί.

Χαμηλές θερμοκρασίες, από -2 έως 3 βαθμούς Κελσίου, ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι έντασης 8-9 μποφόρ στο Θρακικό Πέλαγος και χιονοπτώσεις στο νησί της Σαμοθράκης και στον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου συνθέτουν το σημερινό καιρικό σκηνικό στο νομό Έβρου.

Ο πρώτος χιονιάς εμφανίστηκε χθες βράδυ στη Χώρα της Σαμοθράκης, συνοδευόμενος από ισχυρή ανεμοθύελλα. Παρά την έντονη χιονόπτωση που συνεχίστηκε έως τις πρώτες πρωινές ώρες τα μηχανήματα του δήμου διατήρησαν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, τόσο από τον οικισμό της Καμαριώτισσας προς της Χώρα και τα Αλώνια, όσο και από τη Χώρα προς την Παλιάπολη, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της πρόσβασης προς το Κέντρο Υγείας και την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Ωστόσο, κλειστά παραμένουν για δεύτερη ημέρα σήμερα τα μειονοτικά δημοτικά σχολεία στον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, «το οδικό δίκτυο της περιοχής παραμένει ανοιχτό αλλά λόγω παγετώνα δεν μπορούσαν να μετακινηθούν οι δάσκαλοι προς τα σχολεία». Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Πουλιλιό, οι μαθητές γυμνασίου και λυκείου που διαμένουν στον ορεινό όγκο δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στα μαθήματά τους καθώς δεν εκτελούνται από χθες τα δρομολόγια των λεωφορείων που έχουν αναλάβει τη μεταφορά τους στο γυμνάσιο και λύκειο Σουφλίου, τα οποία λειτουργούν κανονικά.

Στην Αλεξανδρούπολη η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 3 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι, έντασης 8-9 μποφόρ, που πνέουν από χθες στο Θρακικό Πέλαγος, εφόσον διατηρήσουν την ίδια ένταση, δεν θα επιτρέψουν, σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, για δεύτερη διαδοχική ημέρα τον απόπλου του πλοίου που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι καταρρακτώδεις βροχές που σημειώνονται στην πόλη του Ηρακλείου και σε διαφορές περιοχές του νομού προκάλεσαν προβλήματα με αρκετούς δρόμους μέσα στην πόλη να μετατρέπονται σε… ποτάμια.

Τα προβλήματα εστιάζονται στην περιοχή Γιόφυρο του Ηρακλείου, στη Φοινικιά, στους Μαλάδες, στον Άη Γιάννη Χωστό προς το Τσαλικάκι, στο Γάζι και στα Καλέσσα.

Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στο Γιόφυρο και σε άλλα σημεία του Ηρακλείου με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων.

Επίσης σε γεφυράκι που βρίσκεται κάτω από την εθνική οδό είχαν εγκλωβισθεί οδηγοί με τα ΙΧ. Άμεση ήταν επέμβαση των ΕΜΑΚ που κατάφεραν να απομακρύνουν τα οχήματα από το σημείο όπου είχαν ακινητοποιηθεί και να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους οδηγούς να βγουν με ασφάλεια.

Ακόμη σε διάφορα σημεία έχουν προκληθεί κατολισθήσεις ενώ την ίδια ώρα σε πλήρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων βρίσκονται η Πυροσβεστική και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις στα Χανιά.

Λόγω της βροχής, όσοι κινήθηκαν επέλεξαν για αυτό τα οχήματα τους με αποτέλεσμα να παρατηρούνται μποτιλιαρίσματα, ουρές και διπλοπαρκαρίσματα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους.

Στην γέφυρα Βαμβακοπούλου και στη διασταύρωσή της με την εθνική οδό συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού, ενώ ποσότητες νερού συγκεντρώθηκαν και σε μέρος της εθνικής οδού από τον κόμβο Μουρνιών προς τον κόμβο Βαμβακοπούλου.

Στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων στο ύψος του Αγίου Φανουρίου αναφέρθηκαν μικρής έκτασης καταπτώσεις χωμάτων.

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι υπηρεσίες των δήμων, της αντιπεριφέρειας, η Πυροσβεστική και η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτακτες ανάγκες

Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων σε δεκάδες σημεία του οδικού δικτύου της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, όπως προκύπτει από ανακοινώσεις των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων.

Η εικόνα ανά περιοχή διαμορφώνεται ώς εξής:

Ημαθία

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στα εξής έξι σημεία του οδικού δικτύου:

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης / Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 1ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Σελίου) έως το 98ο (όρια με Π.Ε. Κοζάνης), Στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας / Σελίου, από το 1ο χιλιόμετρο έως το 26ο (χιονοδρομικό κέντρο Σελίου), Στην Επαρχιακή Οδό Νάουσας / 3-5 Πηγαδίων, από το 8ο χιλιόμετρο έως το 17ο (χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγαδιών), Στην Επαρχιακή Οδό Νάουσας / Σελίου, από το 8ο χιλιόμετρο έως το 19ο (χιονοδρομικό κέντρο Σελίου), Στην επαρχιακή οδό Βέροιας / Δασκιού, από τη διασταύρωση Πολυδενδρίου μέχρι το Δασκιό, Στην επαρχιακή οδό Νάουσας / Ροδοχωρίου, από το 8ο χιλιόμετρο μέχρι το Ροδοχώρι.

Πέλλα

Κατά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής τρία σημεία:

Στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας / Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΑΣ, Στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΑΣ, Σε όλο το Δημοτικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας.

Πιερία

Στην Πιερία οι οδηγοί χρειάζονται οπωσδήποτε αντιολισθητικές αλυσίες σε τρία σημεία του οδικού δικτύου:

Στην Εθνική Οδό Κατερίνης / Ελασσόνας, από το 34ο χιλιόμετρο (Άγ. Δημήτριος) έως το 42ο (όρια με Π.Ε. Λάρισας),Στην Επαρχιακή Οδό Κατερίνης / Ελατοχωρίου, από τη Ρητίνη έως και το χιονοδρομικό κέντρο,Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δημοτικών Διαμερισμάτων Φωτεινών, Βρίας, Ρητίνης, Ελατοχωρίου, Μοσχοποτάμου και Λαγοράχης.

Χαλκιδική

Σε οκτώ σημεία του οδικού δικτύου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα είναι απαραίτητες:

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης / Ιερισσού, από το 65ο χιλιόμετρο έως το 95ο χιλιόμετρο,Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης / Ιερισσού, μέσω Χολομώντα,Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης / Αρναίας, μέσω Χολομώντα,Στην Επαρχιακή οδό Πολυγύρου / Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά),Στην Επαρχιακή οδό Νεοχώριου / Βαρβάρας / Ολυμπιάδας,Στην Επαρχιακή Οδό Παλαιοχωχίου / Μεγάλη Παναγιάς,Στην Επαρχιακή οδό Αρναίας / Στανού,Εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Ταξιάρχη.

Κιλκίς

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή Οδό Γουμένισσας / Λιβαδίων από το 17ο χιλιόμετρο.

Γρεβενά

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το ορεινό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Καστοριά

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το ορεινό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο Κάθετο Άξονα Α-29, στο υπόλοιπο Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά.

Κοζάνη

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή με ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Φλώρινα

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής.

Στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής οδού Φλώρινας – Κοζάνης και της Νέας Εθνικής Οδού Φλώρινας – Πέλλας από το 32ο χλμ. μέχρι τα όρια των νομών Κοζάνης και Πέλλας αντίστοιχα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Παγωνιά σε ολόκληρη τη χώρα και προβλήματα appeared first on iPop.

Keywords
προβληματα, χωρα, το νησι, ελλαδα, συγκοινωνιες, σχολεια, θεσσαλονικη, εμφάνιση, φλώρινα, καστορια, βολος, κτελ, λαρισα, απε-μπε, καιρος, χλμ, αλεξανδρουπολη, εμακ, χανια, κοζανη, ipop, κινηση στους δρομους, δημοτικες εκλογες 2010, μετρο, κλειστα σχολεια, αλλαγη ωρας, αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, εκλογες 2010 δημοτικες, αυτοδιοικηση, χιονι, ipop, χιονια, χιονοδρομικα, υδραργυρος, φλώρινα, αστυνομια, εθνικη, λιμνη πλαστηρα, νησι, πηλιο, πτησεις, πυροσβεστικη, σαμοθρακη, υψος, χαλκιδικη, χθες βραδυ, ωρα, αεροδρομιο, αλατι, απε, απε-μπε, ασβεστοχωρι, αττικη, βορεια, βραδυ, βρισκεται, γαζι, γεφυρα, δευτεροβαθμια εκπαιδευση, δευτεροβαθμια, διευθυνση, δρομολογια, δρομος, δικτυο, δυτικη, εγνατια, ειπε, υπαρχει, εκπαιδευση, ελαστικα, ελληνικη αστυνομια, εμακ, εμειναν, ενημερωση, εμφάνιση, εξι, ιδια, ιδιο, ημαθια, υπηρεσια, υπηρεσιες, ισχυει, εικονα, κελσιου, κερασια, κινηση, κιλκις, κρανια, λευκα, λειτουργια, λυκειο, μακεδονια, μηκος, μηδεν, νυχτα, μπε, ξημερωματα, οκτω, ορια, οπωσδηποτε, οχηματων, οχηματα, πελλα, πιερια, πρωι, πυροσβεστικη υπηρεσια, ρευμα, ριψεις, συγκεκριμενα, τμημα, τοπικη αυτοδιοικηση, τρια, υψομετρο, φτανει, χιονοδρομικα κεντρα, χρηστος, χλμ, ωρες, ασφαλεια, μποφορ, δημητρης, δημοτικα, εκχιονιστικα, εθνικο, ιδιαιτερα, μεινει, οδηγοι, ογκο, ποταμια, θερμομετρο, θερμοκρασια, υγειας
Τυχαία Θέματα