United Airlines: Με ένα έξτρα κόστος επιλέγεις εσύ την εθνικότητα αυτού που θα μείνει εκτός πτήσης! | Video

18:49 12/4/2017 - Πηγή: iPop

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν η United Airlines έδιωξε με χρήση βίας επιβάτη από αεροσκάφος μιας υπεράριθμης πτήσης, η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να λάβει πιο αποτελεσματικά μέτρα!

Έτσι, η United Airlines σου παρουσιάζει την United Superior Class! Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία, η οποία σου επιτρέπει μ’ ένα έξτρα κόστος να επιλέξεις εσύ την εθνικότητα αυτού που θα μείνει εκτός πτήσης!

Όπως

ακούμε και στο video της καμπάνιας:

«Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ δυσκολία να κλείσεις θέση στην πτήση τελευταία στιγμή; Όχι πια!

Σου παρουσιάζουμε την United Superior Class! Κλείσε θέση σήμερα και θα σου βρούμε θέση ό,τι και να γίνει! Θέλεις να κάτσεις σε συγκεκριμένη θέση; Κανένα πρόβλημα! Θα πολεμήσουμε γι’ αυτό!

Μέσω αλγόριθμων μπορούμε να υπολογίσουμε ποιος επιβάτης πλήρωσε τo λιγότερο και θα βρούμε χώρο για τους πελάτες της United Superior Class!

Δίνοντας επιπλέον 59,99 δολάρια, μπορείς να επιλέξεις και τι εθνικότητα θα μετακινηθεί για σένα!»

Φυσικά, το παραπάνω video αποτελεί απλά μια προσπάθεια του Zoo Agency να διακωμωδήσει το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην πτήση και προκάλεσε την οργή όλων, λόγω της απαράδεκτης αντιμετώπισης του επιβάτη απ’ την εταιρεία.

The post United Airlines: Με ένα έξτρα κόστος επιλέγεις εσύ την εθνικότητα αυτού που θα μείνει εκτός πτήσης! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα