Trump: «Έχω μεγάλη καρδιά. Δεν θα απελάσω τους μετανάστες που ήρθαν στις ΗΠΑ ενώ ήταν παιδιά»

08:47 26/1/2017 - Πηγή: iPop

Στην απέλαση των μεταναστών αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά ο Donald Trump, λέγοντας, όμως, ότι όσοι έφθασαν στις ΗΠΑ ενώ ήταν παιδιά δεν θα πρέπει να ανησυχούν για ενδεχόμενη απέλασή τους.

Μιλώντας στο δίκτυο NBC, ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε πως…έχει μεγάλη καρδιά γιατί δεν σκοπεύει να απελάσει τους παράνομους μετανάστες που εισήλθαν στην χώρα όταν ήταν παιδιά.

Έχω μεγάλη καρδιά.

Θα τους φροντίσουμε όλους. Όταν έχεις καλούς ανθρώπους, που ζουν εδώ και κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν θα πρέπει ν’ ανησυχούν. Θα έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας στο ζήτημα αυτό, μέσα στις τέσσερις επόμενες εβδομάδες

Φυσικά πρόκειται για ακόμα μια δήλωση του προέδρου Trump που θα συζητηθεί στο πλαίσιο της πολιτικής που σκοπεύει να ακολουθήσει για τους μετανάστες.

«Αποτελεσματική μέθοδος ο εικονικός πνιγμός»

Ο D. Trump, όμως, δεν σταμάτησε στους μετανάστες, αλλά συνέχισε να προκαλεί λέγοντας πως ο εικονικός πνιγμός είναι μια αποτελεσματική μέθοδος βασανισμού για τη συλλογή πληροφοριών.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι αναμένει τη γνώμη των στελεχών της Κυβέρνησής του του για την χρησιμοποίηση της μεθόδου.

Αν δεν επιθυμούν να εφαρμόσουν την πρακτική αυτή, δεν θα διαφωνήσω. Αν επιθυμούν να την εφαρμόσουν, τότε θα εργαστώ προς αυτόν το σκοπό. Θέλω να κάνω τα πάντα εντός των ορίων εκείνων που μας επιτρέπονται να κάνουμε, αν κρίνονται νόμιμα… Αν πιστεύω ότι αποφέρει αποτελέσματα; Απολύτως και το πιστεύω

Θυμίζουμε ότι ο B. Obama το 2009 είχε υπογράψει διάταγμα για την απαγόρευση του εικονικού πνιγμού κι άλλων μεθόδων βασανιστηρίων.

Photo: Carlos Barria / Reuters

The post Trump: «Έχω μεγάλη καρδιά. Δεν θα απελάσω τους μετανάστες που ήρθαν στις ΗΠΑ ενώ ήταν παιδιά» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα