Today’s the day! Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Βασιλικής Οικογένειας από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο – Ο viral πρίγκιπας Louis και οι αστείες γκριμάτσες του

18:29 2/6/2022 - Πηγή: iPop

Οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο ξεκίνησαν και επίσημα! Φυσικά, η αγαπημένη μας Βασιλική Οικογένεια μας χάρισε επικές, αλλά και αξιολάτρευτες στιγμές επιστρέφοντας στο μπαλκόνι του Buckingham, με την Βασίλισσα Ελισάβετ να είναι το επίκεντρο, ή μήπως ο πρίγκιπας Louis κατάφερε να της κλέψει την δόξα με τις αστείες γκριμάτσες του; Εσύ τι λες;

Η Βασίλισσα οδήγησε την οικογένειά της έξω στο μπαλκόνι του Παλατιού του Buckingham

κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour. Φορούσε ένα γαλάζιο σύνολο διακοσμημένο με μαργαριτάρια και διαμάντια από την προσωπική της μοδίστρα και στενή της φίλη Angela Kelly, τα ίδια ακριβώς ρούχα φόρεσε και στο πορτρέτο της που κυκλοφόρησε πρόσφατα για να τιμήσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της!

Πλατινένιο Ιωβηλαίο – Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μπαλκόνι του Buckingham 

Η εμφάνισή της ενθουσίασε τα πλήθη που συγκεντρώθηκαν από κάτω καθώς έχασε πολλά σημαντικά γεγονότα τους τελευταίους μήνες, λόγω προβλημάτων υγείας και κινητικότητας. Εμφανίστηκε, όμως, ξεκούραστη και ανανεωμένη μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στο κτήμα της Balmoral στη Σκωτία.

Η Bασίλισσα Ελισάβετ ποζάρει χωρίς στέμμα! Δες κι εσύ το νέο (και εκπληκτικά χαμηλών τόνων!) πορτρέτο της για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Στο πλευρό της ήταν τα ανώτερα μέλη της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του Καμίλα, της Δούκισσας της Κορνουάλης καθώς και του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Προς τον ενθουσιασμό του πλήθους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έφεραν και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Τα παιδιά, μάλιστα, κοιτούσαν με ενθουσιασμό καθώς τα αεροπλάνα πετούσαν από πάνω τους, με τον πρίγκιπα Louis μερικές φορές να καλύπτει τα αυτιά του και να κάνει αστείες γκριμάτσες ως αντίδραση στον δυνατό θόρυβο. Ο 4χρονος αντάλλαξε αρκετές γλυκές στιγμές με την προγιαγιά του και κατάφερε να γίνει viral!

Aaron Chown/PA Images via Getty ImagesDANIEL LEAL/AFP via Getty Images

Η Βασίλισσα συνοδευόταν επίσης από τον γιο του Πρίγκιπα Edward και τη σύζυγό του Sophie, κόμισσα του Wessex, καθώς και τα δύο παιδιά τους, τη Λαίδη Louise και τον James, τον Υποκόμη Severn. Η πριγκίπισσα Anne και ο σύζυγός της, Timothy Laurence, καθώς και ο Δούκας του Kent συμπλήρωσαν την Οικογένεια στο μπαλκόνι.

Τα πρώτα γενέθλια της μικρής Lilibet είναι γεγονός! Η γνωριμία της με την Βασίλισσα και η απουσία της Kate και του William για έναν σημαντικό λόγο

Από το μπαλκόνι έλειπαν ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Andrew. Η βασίλισσα είχε ανακοινώσει προηγουμένως ότι δεν θα συμπεριληφθούν στην εμφάνιση του μπαλκονιού επειδή δεν είναι πλέον εργαζόμενα μέλη της οικογένειας.

KELVIN BRUCEKELVIN BRUCE

Παρόλο που η Meghan και ο Harry δεν εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι, συμμετείχαν στην εορταστική περίσταση, ενώ μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολουθούσαν την παρέλαση από το Γραφείο του Ταγματάρχη. Ο πρίγκιπας Andrew, ωστόσο, δεν συμμετείχε στο Trooping the Color με καμία ιδιότητα.

Η Βασίλισσα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο μπαλκόνι νωρίτερα την ίδια μέρα μαζί με τον ξάδερφό της, τον δούκα του Kent, για τον επίσημο χαιρετισμό.

Chris Jackson/Getty Images

Το Trooping the Color πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο, αλλά φέτος εξυπηρετεί έναν επιπλέον ειδικό σκοπό – την εναρκτήρια εκδήλωση για το Σαββατοκύριακο των εορτασμών του Platinum Jubilee, που σηματοδοτούν τα 70 χρόνια της Βασίλισσας στον θρόνο.

Εμφάνιση έκπληξη από την βασίλισσα Ελισάβετ – Αποθεώθηκε από το κοινό της φορώντας ροζ κραγιόν και γυαλιά ηλίου!

Το μεγάλο Σαββατοκύριακο των εκδηλώσεων θα συνεχιστεί αργότερα με το άναμμα περίπου 3.000 φάρων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο – με επικεφαλής το Δέντρο των Δέντρων έξω από τα Ανάκτορα του Buckingham – και την Παρασκευή με μια Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heatherwick Studio (@officialheatherwickstudio)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Today’s the day! Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Βασιλικής Οικογένειας από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο – Ο viral πρίγκιπας Louis και οι αστείες γκριμάτσες του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Today’s, Αυτές, Βασιλικής Οικογένειας, Πλατινένιο Ιωβηλαίο –, Louis,Today’s, aftes, vasilikis oikogeneias, platinenio iovilaio –, Louis