To video απ’ τη φωτιά στην Εύβοια που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και μας κάνει να δακρύζουμε

18:46 4/8/2021 - Πηγή: iPop

Το πύρινο μέτωπο στην Εύβοια συνεχίζει να κατακαίει ό,τι βρει στο πέρασμά του. Έχουν καεί σπίτια, έχει στηθεί σχέδιο εκκένωσης οικισμών, ο κόσμος μετακινήθηκε προς τη θάλασσα για να απομακρυνθεί με πλοία. Η κατάσταση είναι παραπάνω από σοβαρή. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν τη δική τους μάχη για να κατασβέσουν τη φωτιά, ενώ οι εθελοντές επιχειρούν να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη. Είναι μια ακόμα μαύρη μέρα. Το video απ’ τη φωτιά στην Εύβοια που έχει ανέβει στα social media

και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, μας κάνει να δακρύζουμε.

Σκάφη του Λιμενικού έκαναν επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης πολιτών απ΄τις Ροβιές Ευβοίας, όπου η κατάσταση με την πυρκαγιά είναι δραματική. Πιο συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν 85 άτομα από πέντε σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη. Ακολούθως επιβιβάστηκαν στο οχηματογωγό «Πάραλος», με τελικό προορισμό το λιμάνι Αιδηψού. 

Πώς διασώζουμε και βοηθάμε ζωάκια απ’ τις πυρόπληκτες περιοχές

Ο χρήστης του Instagram Luke Strutt ανέβασε ένα συγκλονιστικό video απ’ την επιχείρηση διάσωσης, ενώ βρισκόταν ο ίδιος μέσα σ’ ένα απ’ τα σκάφη διάσωσης. Τα πλάνα είναι σκληρά. Η εικόνα της Εύβοιας να καίγεται είναι αποκαρδιωτική.

Η σκέψη μας σε όλους όσους βρίσκονται εκεί.

To video απ’ τη φωτιά στην Εύβοια: View this post on Instagram

A post shared by Luke Strutt (@struttluke)

Τα δύο βίντεο απ’ τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη που κόβουν την ανάσα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To video απ’ τη φωτιά στην Εύβοια που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και μας κάνει να δακρύζουμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα