To Tinder γίνεται πιο… ομαδικό παιχνίδι!

21:46 1/5/2016 - Πηγή: iPop

Tinder social ονομάζεται το νέο χαρακτηριστικό του Tinder, το οποίο επιχειρεί να κάνει το ερωτικό παιχνίδι πιο ομαδική υπόθεση!

Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει τα match με γκρουπ ανθρώπων και όχι μόνο μ’ ένα άτομο.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή σ’ αφήνει να προσκαλέσεις φίλους σου από το Facebook, επιτρέπει στους χρήστες να δουν όλους τους φίλους στο Tinder που θα μπορούσαν εν δυνάμει να ενδιαφέρονται για γνωριμία.

Αλλά αυτό σημαίνει ότι

εκθέτει όποιον είναι στο dating app. Φυσικά οι χρήστες που επιθυμούν την ιδιωτικότητά τους μπορούν να αφαιρέσουν την δοκιμαστική λειτουργία του χαρακτηριστικού μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Μπορεί η εφαρμογή να εμμένει στην άποψη ότι επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν νέες φιλίες, ωστόσο, το να μπορείς να κάνεις match με ομάδες ανθρώπων αντί για μόνο ένα άτομο, σίγουρα είναι ένας τρόπος προώθησης του ομαδικού σεξ, γεγονός το οποίο κριτικάρουν πολλοί χρήστες του Tinder, είτε είναι φαν της ομαδικότητας, είτε όχι!

Κι επειδή μπορεί τόση ώρα ν’ αναζητάς το χαρακτηριστικό στο δικό σου Tinder, να σ’ ενημερώσουμε ότι προς το παρόν μόνο οι Αυστραλοί μπορούν να δουν ποιοι φίλοι τους στο Facebook έχουν Tinder και να κάνουν match με ομάδες ανθρώπων! Οπότε stay cool μέχρι να έρθει στην Ελλάδα!

Για τους λάτρεις, ωστόσο, του ομαδικού παιχνιδιού μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και app αποκλειστικά γι’ αυτή τη φαντασίωση, το 3nder!

The post To Tinder γίνεται πιο… ομαδικό παιχνίδι! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα