To Netflix ανακοίνωσε την 2η σεζόν του Bridgerton και το κοινό έχει πάθει παράκρουση!

19:57 21/1/2021 - Πηγή: iPop

Ακολουθεί σημαντική ανακοίνωση: Το Netflix επιβεβαίωσε την 2η σεζόν του Bridgerton, όχι μ’ έναν αλλά με πολλούς τρόπους και σε όλα τα Μέσα, και το κοινό έπαθε παράκρουση!

Η Lady Whistledown έχει ένα νέο καυτό κουτσομπολιό για να γράψει: Η οικογένεια Bridgerton επιστρέφει επίσημα για 2η σεζόν!

Το Netflix ανακοίνωσε τα σχέδιά του για τη δεύτερη σεζόν την Πέμπτη, η οποία έρχεται

λιγότερο από ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της σειράς. Μάλιστα, το Netflix έκανε την ανακοίνωση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!

Μέσω Instagram:

 

     View this post on Instagram           

 

A post shared by Netflix Greece (@netflixgr)

Μέσω Twitter:

Prepare for another social season! @Bridgerton shall be back for Season 2! pic.twitter.com/cYbgIhPUbC

Netflix (@netflix) January 21, 2021

Κάνε το απόλυτο τεστ για το Bridgerton!

Ενώ η 2η σεζόν του Bridgerton ανακοινώθηκε και μέσα από ένα σημείωμα της Lady Whistledown!

Το σημείωμα της Lady Whistledown, της οποίας την ταυτότητα ανακαλύψαμε στο τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν, αναφέρει, μεταξύ άλλων:

Eίναι τιμή μου να σας μεταφέρω ότι το Bridgerton επιστρέφει επισήμως για μια δεύτερη σεζόν. Ελπίζω να έχετε αποθηκεύσει ένα μπουκάλι ratafia για αυτήν την ευχάριστη περίσταση. Το ασύγκριτο καστ του Bridgerton θα επιστρέψει στην παραγωγή την Άνοιξη του 2021. Έχουμε ενημερωθεί από αξιόπιστες πηγές ότι ο Λόρδος Anthony Bridgerton σκοπεύει να κυριαρχήσει στην επόμενη σεζόν. Θα έχω το στυλό μου έτοιμο για να γράψω για τις ρομαντικές του δραστηριότητες. Ωστόσο, ευγενικέ αναγνώστη, πριν ξεκινήσεις τα σχόλια ζητώντας παραπάνω λεπτομέρειες, να ξέρεις ότι είμαι απρόθυμη να αναφέρω παραπάνω στοιχεία αυτή τη στιγμή. Η υπομονή τελικά είναι αρετή

Αμέσως μετά τις ανακοινώσεις, στα social media στήθηκε πάρτι, με τους φανς της σειράς να ζητούν φυσικά περισσότερες λεπτομέρειες, πότε θα δούμε την 2η σεζόν, αλλά και ποιο θα είναι το στόρι!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα βιβλία της Julia Quinn στα οποία βασίζεται η σειρά είναι 8, ένα για το κάθε τέκνο της οικογένειας Bridgerton. Παράλληλα, υπάρχουν δύο ακόμα συλλογές για την μυστηριώδη συγγραφέα Lady Whistledown, αλλά και κάποιες σύντομες νουβέλες που εξυπηρετούν την υπόθεση. Η συγγραφέας έχει ανακοινώσει πως αυτή τη στιγμή συγγράφει ένα prequel για να γνωρίσουμε τους Bridgerton όταν ήταν παιδιά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To Netflix ανακοίνωσε την 2η σεζόν του Bridgerton και το κοινό έχει πάθει παράκρουση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα