“To Facebook προωθεί την ρητορική μίσους” – Άλλος ένας πρώην υπάλληλος αποκαλύπτει τα μυστικά της πλατφόρμας

13:16 23/10/2021 - Πηγή: iPop

Ακόμη ένας πρώην υπάλληλος του Facebook κατέθεσε καταγγελία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Ανταλλαγής. Η τελευταία καταγγελία, η οποία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από την Washington Post, ισχυρίζεται ότι το Facebook παραπλανούσε τους επενδυτές του σχετικά με την πολιτική του όσον αφορά την “επικίνδυνη και εγκληματική συμπεριφορά” στις πλατφόρμες του, συμπεριλαμβανομένου του Instagram,

του Whatsapp και του Messenger.

Facebook delete: Γιατί διστάζω να πατήσω τη διαγραφή μια και καλή ενώ θέλω;

Η νέα καταγγελία που “καίει” το Facebook

Πρόκειται για πρώην μέλος της ομάδας ακεραιότητας του Facebook, η οποία είχε συσταθεί για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και άλλα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία. Και αυτός ο πρώην υπάλληλος του Facebook δήλωσε ότι η εταιρεία έχει “υπονομεύσει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, της ρητορικής μίσους και άλλου προβληματικού περιεχομένου από το φόβο μην εκνευρίσει τον πρόεδρο Trump και τους πολιτικούς συμμάχους του, ή από ανησυχίας για ενδεχόμενη μη αύξηση των χρηστών”.

Περιγράφεται επίσης παράνομη δραστηριότητα σε μυστικές ομάδες Facebook και η πολιτική του Facebook να επιτρέπει σε πολιτικούς και άλλους χρήστες υψηλού προφίλ να εφαρμόζουν τους δικούς τους κανόνες. Επιπλέον, ανέφερε ονομαστικά ότι ο Mark Zuckerberg και ο Sheryl Sandberg γνώριζαν τα προβλήματα και δεν τα ανέφεραν στους επενδυτές.

Η νέα αυτή καταγγελία προσθέτει περισσότερη πίεση στο Facebook, το οποίο παλεύει τον τελευταίο μήνα να αντικρούσει τις προηγούμενες καταγγελίες που βγήκαν στο φως και να διαφυλάξει το όνομα του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “To Facebook προωθεί την ρητορική μίσους” – Άλλος ένας πρώην υπάλληλος αποκαλύπτει τα μυστικά της πλατφόρμας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“To Facebook, ” – Άλλος,“To Facebook, ” – allos