To Different Beast είναι η φρέσκια ανάσα στην Κηφισιά που πρέπει να δοκιμάσεις

15:51 1/4/2016 - Πηγή: iPop

Όλα ξεκίνησα όταν η Εβίτα και ο Άλεξ αποφάσισαν να αφήσουν τις χρηματιστηριακές αγορές της Αγγλίας και να μετακομίσουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά όπου και μεγάλωσε η Εβίτα. Η ανάγκη για ένα μαγαζί το οποίο θα τους αρέσει να βγαίνουν, να τρώνε και να χαλαρώνουν τους οδήγησε στο να μεταφέρουν από το sketchbook του Άλεξ το Different Beast και να το δημιουργήσουν στην καρδιά της Κηφισιάς!

Τι σημαίνει
Different Βeast;

Πρόκειται για έναν ιδιωματισμό της αγγλικής γλώσσας και σημαίνει κάτι το ξεχωριστό, κάτι που είναι μοναδικό στο είδος του και κατά συνέπεια δε μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο.

*Πίστεψε με… δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιραστιό το όνομα με την πραγματικότητα!

Το Different Beast βρίσκεται σ’ ένα εμπορικό κέντρο πάνω στην Κασσαβέτη. Μεγάλες τζαμαρίες, ένας χώρος που θυμίζει μία μεγάλη κουζίνα, μία συλλογή από ιδιαίτερα σερβίτσια -τα οποία είναι μαζεμένα από πλειστηριασμούς της Αγγλίας, ξύλινες κατασκευές, ιδιαίτερα κάδρα αλλά και ένας κατάλογος με επιλεγμένα πιάτα –που δεν έχουν καμία σχέση με τα συνηθισμένα πιάτα που συναντάς σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά- και φυσικά οι χαμογελαστοί άνθρωποι (αγαπήσαμε τους ιδιοκτήτες οι οποίοι είναι άκρως φιλικοί και διαθέσιμοι να σου λύσουν όλες τις απορίες) συγκροτούν ένα παραμυθένιο σκηνικό το οποίο αποπνέει οικειότητα από το πρώτο λεπτό!

Στα μεγάλα ατού ότι απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο Different Beast!

*Ούσα καπνίστρια σου λέω ότι σου το βγάζει ο χώρος να μην θέλεις να καπνίσεις και ναι το βάζω στα ατού!

Από τις 10:30 μέχρι τις 17:00 στο Different Beast μπορείς να απολαύσεις διάφορα πιάτα για brunch, προσωπικά δοκίμασα σαλάτα κινόα με γλυκοπατάτα, αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί και κολοκυθόσπορο (10€) και το συστήνω με κλειστά τα μάτια αλλά και όλα τα υπόλοιπα πιάτα φαινόντουσαν το ίδιο πολλά υποσχόμενα!

Στον κατάλογο βρίσκουμε το “Dutch Baby” το οποίο πρακτικά είναι pancakes τα οποία σερβίρονται με χειροποίητη μαρμελάδα ή μέλι και φρέσκα φρούτα αλλά και με μπέικον σε σιρόπι σφενδάμου και chilli chutney (7€ και 8€ αντίστοιχα). Εξαιρετική επιλογή αποτελεί η σούπα κολοκύθας με κόκκινη φακή, sumac και γιαούρτι (6.50 ευρώ).

Οι πρώτες ύλες είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και κυρίως από μικρούς παραγωγούς. Βιολογικά αυγά, λάδι από την Πελοπόννησο, κοτόπουλα υπαίθριας βοσκής είναι μερικές από τις επιλογές!

Από τις 17:30 και μετά μπορείς να δοκιμάσεις τα evening bites μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε το κέικ μπανάνας με frosting φυστικοβούτυρο (4€) αλλά και το καλοψημένο κοτόπουλο με μπαχαρικά, flatbread και ανοιξιάτικη σαλάτα (15€) –το οποίο σύμφωνα με τον Άλεξ μαγνητίζει τα βλέματα και σαγηνεύει τον ουρανίσκο!

Στον κατάλογο του Different Beast πέρα από τους καφέδες Taf, τις γευστικές σοκολάτες και τα θρεπτικά smoothie με maca θα βρεις και ιδιαίτερες γεύσεις τσαγιού. Από αλκοολούχα ποτά μην περιμένεις πολλά, υπάρχουν 3 επιλογές κοκτέιλ (10 -12€), μπύρες (6 -7.50€), γιαπωνέζικα ουίσκι και επιλεγμένα κρασιά (6.80€).

Different Beast, Κασσαβέτη 19, Κηφισιά, τηλ. 216 7004556

**Τις καθημερινές κλείνει στις 00:00 ενώ την Κυριακή στις 22:00.

The post To Different Beast είναι η φρέσκια ανάσα στην Κηφισιά που πρέπει να δοκιμάσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα