To 3ο Thessaloniki Fashion Project ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο περιμέναμε! | Photos

10:47 21/5/2017 - Πηγή: iPop
| Photos

To 3ο Thessaloniki Fashion Project ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο περιμέναμε! To ιδιαίτερο fashion event χωρίς… backstage που φιλοξενήθηκε για τρίτη χρονιά στην Θεσσαλονίκη άφησε ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, ενώ έφερε κοντά για ακόμα μια φορά τους λάτρεις της μόδας.

Το 3ο Thessaloniki Fashion Project δεν στήριξε, όμως,

μόνο ο κόσμος της μόδας, αλλά και ο κόσμος της πόλης, ο οποίος αγκάλιασε και χειροκρότησε το event.

Το δυναμικό παρών στο fashion event έδωσαν εκατοντάδες επισκέπτες, σπουδαίοι συμμετέχοντες από τον χώρο της μόδας και του μακιγιάζ, ενώ κατά τη διάρκεια του event «έτρεχαν» σεμινάρια και workshops.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου, στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Από τις 12.30 το μεσημέρι ως το βράδυ απολαύσαμε την Make up gallery από την σχολή LMI, το Make Up Workshop από τον Make Up Artist Μάνο Βυνιχάκη, το Workshop για την σχέση της μόδας με την τέχνη από τον Φώτιο Μπάλα, την παρουσίαση του Nestor Yannakis σε συνεργασία με την Fashion Designer Βίκυ Πανέτσου.

Το 3ο Thessaloniki Fashion Project ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή πασαρέλα «Catwalk», της οποίας την παρουσίαση είχε αναλάβει η Νικολέττα Ράλλη.

Νωρίτερα, όμως, παρακολουθήσαμε την Performance από τους The Manzins σε συνδυασμό με body painting από την σχολή LMI και τον σκηνογράφο Πηλέα, υπό τις μουσικές του Fly 104.

12 σχεδιαστές με τα ρούχα τους και 9 make up artists τους πλαισίωναν σε real time, σε μια από τις πιο μαγικές εμπειρίες του event.

Ο Κωνσταντίνος Simeoni παρουσίασε τις προτάσεις του ως guest στο πλαίσιο του event και μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές παρέα με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Therpapy Dogs», το οποίο ήταν στη διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με δικό του info stand.

Το Thessaloniki Fashion Project υπόσχεται να επιστρέψει την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, μόδα, ομορφιά, χρώματα και πάθος, καθιστώντας αυτή την συνάντηση ως τον fashion θεσμό της πόλης.

Διαβάστε όσα μας είχε αποκαλύψει η Νικολέττα Ράλλη λίγες μέρες πριν το 3ο Thessaloniki Fashion Project:

Η Νικολέττα Ράλλη δίνει «backstage» πληροφορίες από ένα event που δεν έχει «backstage»!

The post To 3ο Thessaloniki Fashion Project ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο περιμέναμε! | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα