Tips για Άψογη Επιδερμίδα

12:15 25/3/2017 - Πηγή: iPop

Tips για άψογη επιδερμίδα. Διαυγή χροιά και φωτεινότητα.

Κάτι που εύκολα λέγεται και δύσκολα γίνεται. Κι αν συμβεί δεν πρόκειται να το δείτε να προκύπτει εν μία νυκτί. Χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνος προς αυτή την κατεύθυνση.

Της ΦΑΙΗΣ ΓΚΑΪΝΑ

Το τέλειο δέρμα είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων: διατροφής, περιποίησης και μακιγιάζ.

Η διατροφή αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό παράγοντα. Το ξηρό δέρμα και τα μαύρα στίγματα, οι φραγμένοι πόροι πολλές φορές αποτελούν ένδειξη έντονης κατανάλωσης fast food. Ή

τα γαλακτοκομικά για πολύ κόσμο μπορεί να είναι εντελώς λάθος επιλογή για όσους ταλαιπωρούνται από προβλήματα ακμής. Το θέμα μπορεί να αποκατασταθεί μόνο εφόσον τηρήσετε κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής. Εναλλακτικές περισσότερο υγιείς και βασισμένες στις προσωπικές σας ανάγκες.

Αν έχετε λοιπόν ακμή και προβλήματα λιπαρότητας αποφύγετε τα γαλακτοκομικά επιλέγοντας γάλα σόγιας ή γάλα αμυγδάλου.

Αν έχετε ξηρό δέρμα αποφύγετε τους πολλούς καφέδες, το αλκοόλ και την υπερβολική κατανάλωση πρωτεϊνών. Προτιμήστε τους ξηρούς καρπούς, τα 4 λίτρα νερό την ημέρα, τα καλά λιπαρά, όπως το αβοκάντο.

Το θαμπό δέρμα χρειάζεται να απέχει από τα ζαχαρούχα τρόφιμα. Η ζάχαρη είναι υπεύθυνη για την καταστροφή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τα μούρα, η παπάγια και οι γλυκοπατάτες αποτελούν μια καλή επιλογή στην περίπτωση σας…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post Tips για Άψογη Επιδερμίδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα