TΙΜΕ: Πρόσωπο της χρονιάς ο Ντόναλντ Τραμπ (Photos-Video)

15:01 7/12/2016 - Πηγή: iPop

Πρόσωπο της χρονιάς είναι σύμφωνα με το περιοδικό TIME είναι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει στο εξώφυλλό του το περιοδικό πρόσωπο της χρονιάς είναι ο «Ντόναλντ Τραμπ, ο Πρόεδρος των Διαιρεμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Να σημειώσουμε, πως ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ που θα διαδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα κατάφερε να αφήσει πίσω του όλους τους

υπόλοιπους υποψηφίους και να βγει πρώτος.

Ποιοι ήταν οι άλλοι υποψήφιοι;

Στους υποψήφιους για το βραβείο του ΤΙΜΕ για πρόσωπο της χρονιάς ήταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Νάιτζελ Φάρατζ, Βλάντιμιρ Πούτιν, η Χίλαρι Κλίντον αλλά και οι επιστήμονες του CRISPR. Παράλληλα, τη θέση διεκδικούσε και ο ιδρυτής του Facebook, Μάρκ Ζούκερμπεργκ.

Οι συντάκτες του περιοδικού αποφάσισαν στη λίστα να συμπεριλάβουν πρόσωπα τα οποία επηρέασαν είτε για καλό είτε ακόμα και για κακό το έτος του πέρασε και τράβηξαν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Θυμίζουμε, πως την Τρίτη το περιοδικό, ανακοίνωσε, πως πρόσωπο της χρονιάς σύμφωνα, όμως, με το κοινό είναι ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι ο οποίος συγκεντρώνοντας το 19% των διαδικτυακών ψήφων.

Δείτε και άλλα εξώφυλλα του περιοδικού στα οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Ντ. Τραμπ:

Αυτή να σημειωθεί, πως είναι η 10η φορά που Τραμπ βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού. Η πρώτη εμφάνιση του ήταν το 1989.

Η περσινή αποδέκτης του βραβείο του περιοδικού ήταν η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ενώ το 2014 Πρόσωπο της Χρονιάς ήταν οι μαχητές κατά του Έμπολα.

photos:today.com, time

The post TΙΜΕ: Πρόσωπο της χρονιάς ο Ντόναλντ Τραμπ (Photos-Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα