Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/12/2019)

08:00 13/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/12/2019):Κριός

Η μέρα σε αναγκάζει να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα πάσης φύσεως: εργασίας, σπιτιού, κληρονομικά, δάνεια κ.ο.κ. Δέχεσαι σήμερα σημαντικότατη εύνοια ώστε να

διευθετήσεις την όποια οικονομική εκκρεμότητα, ωστόσο φρόντισε να μην επιτρέψεις στον ενθουσιασμό σου να εγείρει προσδοκίες μεγαλύτερες απ’ ό, τι πρέπει.

Ταύρος

Σήμερα φαίνεται ότι αναπτύσσεις τόσο σε επίπεδο ιδεών όσο και στον τρόπο που εργάζεσαι μία ιδιαίτερα ιδεαλιστική νοοτροπία σύμφωνα με την οποία “όλα μπορούν να συμβούν”. Παράλληλα,  οι συνθήκες σε ευνοούν για να ασχοληθείς με κληρονομικά ή/και οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Σήμερα τα οικονομικά σου ή τα νέα που σχετίζονται με αυτά, έρχονται αρκετά βολικά και αυτό σε παρακινεί να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι, παλιότερες υποχρεώσεις κ.ο.κ. Βλέπεις αυτή την ανάσα σαν ένα διάλειμμα από τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών και η αλήθεια είναι πως η πρακτική προσέγγισή σου είναι η καλύτερη δυνατή.

Καρκίνος

Έχεις διάθεση για…τρέλες, αφού νιώθεις την ανάγκη να βγεις εκτός προγράμματος και να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή σήμερα. Οι φίλοι σου μπαίνουν δυναμικά στην εικόνα, βοηθώντας σε να εκπληρώσεις τις προσδοκίες κοινωνικότητας που σου έχουν γεννηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ξανά αν είσαι σε σχέση ή από την αρχή αν είσαι αδέσμευτος/η.

Λέων

Ευχάριστα, ξαφνικά, ανατρεπτικά νέα που αφορούν σε οικονομικά και καριέρα είναι το κύριο θέμα της σημερινής ημέρας. Αυτή η κατάσταση σε οδηγεί στα σύννεφα, αφού η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη, γεγονός που έρχεται σαν επιβράβευση για τη στωικότητά σου στις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών.

Παρθένος

Σε αισθηματικό επίπεδο, βιώνεις σήμερα έναν εξαιρετικά μεγαλειώδη ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έχεις πρόσφατα κάνει ή να κάνεις μία σημαντική γνωριμία, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να θελήσεις σήμερα να ερωτευτείς από την αρχή το ταίρι σου, οργανώνοντας μία αναπάντεχη απόδραση για τους δυο σας.

Ζυγός

Η προσοχή σου στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά σε αισθηματικά ζητήματα με ένα βασικό σκοπό: την ανανέωση. Έχεις βάλει στόχο να σπάσεις κάθε συνήθεια που αποτελεί εδώ και καιρό ρουτίνα σου και κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Η ανάγκη αυτή πηγάζει από μέσα σου και είναι λιγότερο αίτημα έξωθεν, οπότε είναι σημαντικό να λάβεις κάποια στιγμή υπ’ όψιν και τους άλλους.

Σκορπιός

Η μέρα σε προδιαθέτει να κινηθείς πέρα από τα συνηθισμένα και να κινηθείς εκτός προγράμματος. Τείνεις πλέον να το αναγάγεις σε τρόπο σκέψης και δράσης, αφού φαίνεται ότι το να ανατρέπεις τα τετριμμένα σού πάει πολύ. Αυτή την τρέλα μπορεί να τη μοιραστείς τόσο με το/τη σύντροφό σου όσο και με τους φίλους σου.

Τοξότης

Χάρη στην ευχάριστη και τη χαρισματική προσωπικότητά σου, κάνεις σήμερα μία κίνηση ματ στη δουλειά, η οποία μπορεί να σου προσφέρει κάποιο σημαντικό κέρδος (είτε οικονομικό, είτε άλλης φύσης). Αυτό σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να κυνηγήσεις με πάθος τους στόχους σου και στο μέλλον.

Αιγόκερως

Ο αισθηματικός τομέας πρωταγωνιστεί μέσα στη μέρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η αποφασίζεις να αφιερώσεις μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η μία τυχαία και αναπάντεχη συνάντηση θα σε αποδιοργανώσει. Δεν είναι σίγουρο ότι αυτή μπορεί να σου προσφέρει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεσαι, αλλά είναι σίγουρο πως θα σε ανανεώσει!

Υδροχόος

Μία οικονομική έκπληξη στον εργασιακό χώρο σήμερα, σε κάνει ιδιαίτερα ευτυχή αλλά και σπάταλο/η. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό σου έχει ξεσηκωθεί για να βρει τρόπους να αξιοποιήσεις αυτή τη νέα οικονομική συγκυρία, αλλά ο ενθουσιασμός σου μπορεί πολύ σύντομα να σε αναγκάσει σε ανώμαλη προσγείωση.

Ιχθείς

Η κοινωνικότητά σου σήμερα χτυπάει κόκκινο και καλό είναι να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να διασκεδάσεις με φίλους. Αν δεν τα καταφέρεις, αναμένεται να μεταφέρεις το…πάρτυ στη δουλειά, όπου (για σήμερα τουλάχιστον) γίνεσαι ο/η αγαπημένος/η συνάδελφος όλων.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/12/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα