The Watcher: Όταν το σπίτι των ονείρων μιας οικογένειας μετατράπηκε στον χειρότερό της εφιάλτη – Η αληθινή (και πολύ ανατριχιαστική) ιστορία πίσω από τη νέα δημοφιλή σειρά του Netflix

17:02 23/10/2022 - Πηγή: iPop

Η τελευταία ανατριχιαστική σειρά του Ryan Murphy «The Watcher», κυκλοφόρησε στο Netflix μόλις στις 13 Οκτωβρίου και βρίσκεται ήδη στην κορυφή της κατάταξης των Top 10.

Το δράμα των επτά επεισοδίων έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία των θεατών με την τρομακτική ιστορία της οικογένειας

Brannock, της οποίας τα όνειρα να εγκατασταθούν σε μια νέα γειτονιά καταστρέφονται, όταν ένας μυστηριώδης καταδιώκτης που αυτοαποκαλείται «The Watcher» αρχίζει να τους παρενοχλεί. Ίσως η πιο ανατριχιαστική πτυχή της αφήγησης είναι ότι είναι εμπνευσμένη από την εμπειρία μιας πραγματικής οικογένειας.

Η Naomi Watts (Mulholland Drive) και ο Bobby Cannavale (Blonde) υποδύονται το ζευγάρι Nora και Dean Brannock, βασισμένο στα αληθινά θύματα Maria και Derek Broaddus, ενώ η Mia Farrow υποδύεται μία εκκεντρική γειτόνισσα που κατηγορείται ότι τρομοκρατεί την οικογένεια.

Ποια είναι όμως η πραγματική οικογένεια πίσω από τη νέα σειρά του Netflix; Και ποιος είναι ο «Παρατηρητής»; Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα πραγματικά γεγονότα.

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ που σκαρφάλωσε στο νο1 του Netflix: Ποιος είναι ο άνθρωπος που έσπειρε τον τρόμο στην Αμερική;

Ποια είναι η αληθινή ιστορία πίσω από το «The Watcher», τη νέα επιτυχία του Netflix;Netflix

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τα γεγονότα που περιγράφονται λεπτομερώς σε ένα άρθρο του New York Magazine/The Cut του Reeves Wiedeman, το οποίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2018. Αφηγείται την αληθινή ιστορία του Derek και της Maria Broaddus, ενός ζευγαριού που το 2014 αγόρασε το 657 Boulevard, ένα τεράστιο σπίτι στο ειδυλλιακό προάστιο του Westfield στο New Jersey. Οι ίδιοι ήλπιζαν ότι σύντομα θα γινόταν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά καθώς άρχισαν οι εργασίες ανακαίνισης στο ακίνητο των 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από τη μετακόμισή τους, έλαβαν μια ανησυχητική επιστολή που απευθυνόταν στον «Νέο Ιδιοκτήτη».

Ο αποστολέας της επιστολής αυτοπροσδιορίστηκε ως «ο Παρατηρητής» και ισχυρίστηκε ότι παρακολουθούσε το σπίτι. Η οικογένεια μοιράστηκε το περιεχόμενο των επιστολών με το The Cut, με την πρώτη να γράφει: «Το 657 Boulevard είναι το ζήτημα που αφορά την οικογένειά μου εδώ και δεκαετίες και καθώς πλησιάζει τα 110α γενέθλιά του, έχω αναλάβει να το παρακολουθώ και να περιμένω τους νέους ιδιοκτήτες.

Ο παππούς μου παρακολουθούσε το σπίτι τη δεκαετία του 1920 και ο πατέρας μου τη δεκαετία του 1960. Τώρα είναι η στιγμή μου. Ξέρεις την ιστορία του σπιτιού; Ξέρεις τι βρίσκεται μέσα στους τοίχους της λεωφόρου 657; Γιατί είσαι εδώ; Εγώ θα μάθω».

Ο Παρατηρητής έκανε αναφορές και στα παιδιά του ζευγαριού και τους ζήτησε να γεμίσουν το σπίτι με «νεανικό αίμα». «Έχετε παιδιά. Τα έχω δει. Μέχρι στιγμής νομίζω ότι είναι τρία αυτά που έχω μετρήσει», έγραψαν.

Οι Broadduses πήγαν στην αστυνομία, η οποία τους συμβούλεψε να μην μοιραστούν το περιεχόμενο των επιστολών με τους γείτονές τους, καθώς η αστυνομία πίστευε ότι το πιο πιθανό σενάριο ήταν ότι κάποιος από αυτούς τα είχε στείλει.

Luckiest Girl Alive: Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της νέας ταινίας του Netflix με τη Mila Kunis

Πού βρίσκεται στην πραγματικότητα το αληθινό σπίτι της σειράς του Netflix;AP Photo/Julio Cortez

Το πλέον διαβόητο σπίτι βρίσκεται πράγματι στη λεωφόρο 657 στο Westfield, μια γειτονιά στο New Jersey με περίπου 31.082 πληθυσμό και ένα μέσο οικογενειακό εισόδημα 158.323 δολαρίων, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία απογραφής.

Λύθηκε ποτέ η ιστορία πίσω από τον περιβόητο Παρατηρητή;

Παρά τις πολλές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, τόσο από την αστυνομία όσο και από πρώην πράκτορες του FBI που είχαν προσληφθεί από την οικογένεια, ο Παρατηρητής δεν βρέθηκε ποτέ και εξακολουθεί να είναι άγνωστη η ταυτότητά του μέχρι και σήμερα.

Πέντε σειρές-ντοκιμαντέρ του Netflix που αποδεικνύουν πως η αληθινή ζωή είναι πιο τρομακτική από το σινεμά

Το Netflix έχει κάνει κάποιες αλλαγές στην ανατριχιαστική ιστορία, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής των ονομάτων και των επωνύμων των Broadduses. Στη σειρά, το ζευγάρι έχει επίσης μόνο δύο παιδιά και φαίνεται να είναι μεγαλύτερα από ό,τι ήταν όταν το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι.

The Watcher: To επίσημο τρέιλερ της νέας επιτυχημένης σειράς του Netflix

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο The Watcher: Όταν το σπίτι των ονείρων μιας οικογένειας μετατράπηκε στον χειρότερό της εφιάλτη – Η αληθινή (και πολύ ανατριχιαστική) ιστορία πίσω από τη νέα δημοφιλή σειρά του Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Watcher, Όταν, Netflix,Watcher, otan, Netflix