«The Residence»: Η ιστορία ενός φόνου στον Λευκό Οίκο – Η νέα σειρά του Netflix που θα φας κόλλημα!

18:10 10/3/2022 - Πηγή: iPop

Αν λατρεύεις τη συγγραφέα και παραγωγό Shonda Rhimes σου έχω πολύ ευχάριστα νέα! Σύντομα θα μπορείς να προσθέσεις άλλη μία σειρά στη λίστα σου στο Netflix και είναι πολύ πιθανό να την λατρέψεις από το πρώτο δευτερόλεπτο! Συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σειρά «The Residence», της οποίας η Rhimes πρόκειται να αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή.

Η σειρά θα αφορά ένα φόνο-μυστήριο που διαδραματίζεται

στον Λευκό Οίκο και βασίζεται στο βιβλίο του 2015 «The Residence: Inside the Private World of the White House» της Kate Andersen Brower, ενώ η σεζόν πρόκειται να αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης έναν εκκεντρικό ντετέκτιβ, αν και δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για το casting για τον ρόλο.

«The Residence»: Ένα επίσημο δείπνο που εξελίχθηκε σε καταστροφή

Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το πότε θα κάνει πρεμιέρα το «The Residence» στο Netflix, αλλά πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, η οποία θα αφηγηθεί όσα συμβαίνουν στους ενοίκους του Λευκού Οίκου, αλλά μέσα από το βλέμμα του προσωπικού, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα γεγονότα πίσω από τις κλειστές πόρτες. Όπως αναφέρει η σύνοψη «132 δωμάτια. 157 ύποπτοι. Ένα πτώμα. Ένας βαθιά ιδιόρρυθμος, εκκεντρικός ντετέκτιβ. Ένα επίσημο δείπνο που εξελίχθηκε σε καταστροφή. Το Residence είναι μία ιστορία μυστηρίου τύπου whodunnit που εκτυλίσσεται μεταξύ των μελών του προσωπικού του Λευκού Οίκου».

Η Rhimes θα είναι η εκτελεστική παραγωγή της σειράς μέσω της εταιρείας παραγωγής της Shondaland. Είναι γνωστή για τη δημιουργία του Grey’s Anatomy του ABC, για το Inventing Anna, το Bridgerton και το Scandal! Επιπλέον, η αγαπημένη μας παραγωγός θα συνεργαστεί με τον Paul William Davies, ο οποίος θα είναι ο showrunner και ο εκτελεστικός παραγωγός του «The Residence», μαζί με την Betsy Beers.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Inventing Anna – Ποια είναι στην πραγματικότητα η ψεύτικη Γερμανίδα κληρονόμος που ξεγέλασε το Μανχάταν;

Η εταιρεία παραγωγής της Shonda Rhimes ξεκίνησε να δημιουργεί τηλεοπτικές σειρές για το Netflix το 2017. «Η μετακίνηση του Shondaland στο Netflix είναι το αποτέλεσμα ενός κοινού σχεδίου με τον Ted Sarandos, τον Διευθυντή Περιεχομένου του Netflix, το οποίο χτίστηκε με βάση το όραμά μου για τον εαυτό μου και την εταιρεία μου», είχε αποκαλύψει η Rhimes όταν ανακοινώθηκε η μεταφορά της από το ABC στο Netflix. Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας:

Είναι επίσημο! Το Bridgerton κάνει πρεμιέρα κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε – Αυτός είναι ο νέος ηθοποιός που μας έχει πάρει ήδη το μυαλό!

«Το The Residence δεν είναι η μόνη σειρά που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή για το Netflix. Εργάζομαι, επίσης, σε μια σειρά περιορισμένων επεισοδίων που θα χρησιμεύσει ως prequel του Bridgerton». Εκτός από το prequel, το Netflix έχει συμφωνήσει ήδη μια τρίτη και τέταρτη σεζόν του Bridgerton . Το 2021, η Rhimes ανανέωσε τη συμφωνία της με το Netflix για να συνεχίσει να δημιουργεί σειρές για την πλατφόρμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «The Residence»: Η ιστορία ενός φόνου στον Λευκό Οίκο – Η νέα σειρά του Netflix που θα φας κόλλημα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα