Texas hot dog για το cheat day της εβδομάδας

15:53 25/1/2021 - Πηγή: iPop

Θα το παραδεχτούμε… Είναι απ’ τις συνταγές που φαίνεται σαν να χρειάζεται ελάχιστα υλικά, αλλά αυτό απέχει απ’ την πραγματικότητα! Το Texas hot dog είναι έξτρα απολαυστικό, αλλά αν θες να το φτιάξεις με την αυθεντική συνταγή, θα πρέπει να έχεις όλα τα υλικά. Φυσικά, επειδή είναι αρκετά, μπορείς να βάλεις απλά όσα έχεις. Είναι hot dog, θα βγει νόστιμο έτσι κι αλλιώς!

Επίσης, εμείς σου έχουμε βάλει τα υλικά για να φτιάξεις μόνος σου τη σάλτσα, αλλά μπορείς να πάρεις και μια έτοιμη BBQ και να προσθέσεις απλά το τσίλι για να έχεις το καυτερό αποτέλεσμα.

Τα υλικά για το hot dog:

Για τo hot dog:

8 λουκάνικα για hot dog8 ψωμάκια

Για τη σάλτσα BBQ:

2 κουταλιές της σούπας λάδι1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες600g ντομάτες λιωμένες250 ml νερό50g κέτσαπ60 ml ξίδι κόκκινου κρασιού60ml σάλτσα Worcestershire3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας μέλι75 γραμμάρια μελάσα ή μέλι3 κουταλιές της σούπας σκόνη τσίλιΑλάτιΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Για την coleslaw:

170γρ. Μαγιονέζα1/2 μικρό λευκό κρεμμύδι, τριμμένο2 κουταλιές της σούπας σέλινο3 κουταλιές της σούπας μηλόξιδοΑλάτιΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΛάχανο τριμμένο1 μεγάλο καρότο, τριμμένοΑγγουράκι τουρσίΠώς θα φτιάξεις το Texas hot dog;Ξεκινάμε ψήνοντας τα λουκάνικα για 7 λεπτά. Βάζουμε τα ψωμάκια στη σχάρα για 20 δευτερόλεπτα.Για τη σάλτσα BBQ: Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια-υψηλή φωτιά σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, 3 έως 4 λεπτά. Βάζουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το νερό και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα συστατικά, αφήνουμε να βράσει το μείγμα για ακόμα 30 λεπτά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να κρυώσει.Για την coleslaw: Ανακατεύουμε μαζί τη μαγιονέζα, το κρεμμύδι, τη ζάχαρη, το σέλινο, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το λάχανο και το καρότο και ανακατεύουμε.Στήνουμε το hot dog: Αλείφουμε τα ψωμάκια με τη σάλτσα BBQ, βάζουμε από πάνω τα λουκάνικα, προσθέτουμε την coleslaw και μετά το αγγουράκι τουρτσί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Texas hot dog για το cheat day της εβδομάδας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα