Survivor: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Μπόγδανος θέλει να αποχωρήσει! Θα δούμε παράταση του ριάλιτι;

11:57 10/5/2021 - Πηγή: iPop

Τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό Survivor; Θα αποχωρήσει ο Ηλίας Μπόγδανος; Γιατί παρενέβη ο Ατζούν; Υπάρχει περίπτωση να γίνει παράταση του Survivor;

Είχαμε ήδη ακούσει ότι ο Ηλίας είναι πιεσμένος ψυχολογικά και ζητά από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Όμως, μήπως δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος που σκέφτεται να αποχωρήσει και συμβαίνει κάτι άλλο; Την αποκάλυψη έκανε η ομάδα του Πρωινού στον ΑΝΤ1.

Στο Έλα Χαμογέλα είχε πει ο Κωσταντίνος Βασάλος ότι

υπάρχει περίπτωση ο Ηλίας Μπόγδανος να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, λέγοντας «Έκανα χθες το βράδυ ένα μίνι-ρεπορτάζ. Το διάβασα στο Ίντερνετ και το επιβεβαίωσα κι εγώ, ότι ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού Εγώ το επιβεβαίωσα από πολύ έγκυρη πηγή. Το επιβεβαίωσα από κάποιον που είναι εκεί. Μέσα-μέσα».

Το πρωί της Δευτέρας 10 Μαΐου, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι ισχύει η είδηση ότι ο Ηλίας Μπόγδανος θέλει να αποχωρήσει, όμως ο λόγος είναι λίγο διαφορετικός.

Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν θέλει να γίνει παράταση του Survivor και από τέλη Ιουνίου να πάει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα ή και τα τέλη Ιουλίου. Μάλιστα, στο άκουσμα αυτής της είδησης πολλοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αντέδρασαν έντονα, όπως ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον τελευταίο να έχει προγραμματίσει κάποιες δουλειές μέσα στο Καλοκαίρι. Όπως ειπώθηκε, ακόμα, στο Πρωινό, ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που χάρηκε περισσότερο απ’ όλους, ενώ ο Ατζούν από την πλευρά του φαίνεται να πρότεινε έως και τα διπλάσια χρήματα σε μερικούς παίκτες, προκειμένου να μείνουν στον Άγιο Δομίνικο και να γίνει παράταση του Survivor.

Το Survivor γίνεται ατομικό- Η κλήρωση με την οποία θα γίνονται τα ματσαρίσματα

Τέλος, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, οι συγγενείς των παικτών ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. «Θα πάνε μαμάδες και δύο αδέρφια γιατί δεν είχαν όλοι διαβατήρια. Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι θα πάνε σε περίπου 10 ημέρες. Σε 10 ημέρες θα είμαστε στους 8. Θα έχουμε τρεις αποχωρήσεις οπότε κάποιοι δεν θα φύγουν για Άγιο Δομίνικο. Θα είναι οι μαμάδες και ο αδερφός του Τριαντάφυλλου και του Νίκου Μπάρτζη. Δεν μπορώ να το πω έπαθλο επικοινωνίας. Θα είναι μια έκπληξη ολίγων λεπτών αλλά θα είναι ελεγχόμενη για να τονωθεί η ψυχολογία τους. Θα είναι πολύ σπουδαίο, δεν είναι λίγο», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Πολυκάρπου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Survivor: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Μπόγδανος θέλει να αποχωρήσει! Θα δούμε παράταση του ριάλιτι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα